Dolar

32,3586

Euro

35,0084

Altın

2.326,77

Bist

9.079,97

Öğretmenlere 'Öğrenciyi Okumadan Öğrenciyi Okutamayız' semineri

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla öğretmenlere 'Öğrenciyi Okumadan Öğrenciyi Okutamayız' semineri verildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-27 11:23:27

Öğretmenlere 'Öğrenciyi Okumadan Öğrenciyi Okutamayız' semineri
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla öğretmenlere "Öğrenciyi Okumadan Öğrenciyi Okutamayız" semineri verildi.

Bilecik Şeyh Edebalı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Eğitimci Yazar Sait Çamlıca, öğretmenlere "Öğrenciyi Okumadan Öğrenciyi Okutamayız" konulu bir seminer verdi. Seminere, Merkez İlçe, Gölpazarı, Osmaneli ve Yenipazar'da çalışan öğretmenler katıldı.

Programın başında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Eğitimin kalitesini yükseltmek istiyorsak, işe öğretmenlerimizin yeterliklerini artırarak başlamamız gerekiyor ve bu düşünce ile Eğitimci Yazar Sait Çamlıca ile öğretmenlerimizi bir araya getirdik" dedi. Eğitimin uzun soluklu ve sabır isteyen bir süreç olduğunu vurgulayan Durmuş, "Öğretmenlerimizin özveriyle çalıştıklarını biliyoruz ve bunun ülkemiz için paha biçilmez değerde. Çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bu seminer meslek hayatlarına katkıda bulunur" dedi.

Ardından Sait Çamlıca seminerini sunarak, öğrenciyi tanımadan, onun gönlüne girmeden başarıyı yakalamanın çok zor olduğunu vurguladı. Her öğrencinin ayrı bir dünyası olduğunu anlatan Çamlıca, ilginç örnekler ve esprili yaklaşımıyla onları da bir birey olarak kabul edip iç dünyalarına girmenin öneminden söz etti.

Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, verdiği seminerden dolayı Sait Çamlıca'ya teşekkür etti ve kendisine çiçek takdim etti.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara