Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Öğretmenlerin korona aşı takvimi belli oldu

Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Ülkemizde korona aşısı olanların sayısı milyonları geçti. Aşılanmada sağlık çalışanları ve yaşlılardan sonra sıra öğretmenlere geldi. Peki öğretmenler ne zaman aşılanacak? Öğretmenler ne zaman korona aşısı olacak? Öğretmen koronavirüs aşı takvimi belli oldu mu? Bakan Ziya Selçuk öğretmenlerin korona aşısı takvimini paylaştı. Bakan Selçuk 'Öğretmenler Şubat ayının son haftasından itibaren aşılanmaya başlanacak' dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 10:19:58

Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Öğretmenlerin korona aşı takvimi belli oldu

Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Ülkemizde korona aşısı olanların sayısı milyonları geçti. Aşılanmada sağlık çalışanları ve yaşlılardan sonra sıra öğretmenlere geldi. Peki öğretmenler ne zaman aşılanacak? Öğretmenler ne zaman korona aşısı olacak? Öğretmen koronavirüs aşı takvimi belli oldu mu? Bakan Ziya Selçuk öğretmenlerin korona aşısı takvimini paylaştı. Bakan Selçuk "Öğretmenler Şubat ayının son haftasından itibaren aşılanmaya başlanacak" dedi. Öğretmenler ne zaman aşılanacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Öğretmenler ne zaman aşılanacak? sorusuna açıklamasıyla yanıt verdi. Selçuk açıklamasında öğretmenlerin Şubat ayının son haftasından itibaren aşılanmaya başlanacağını söyledi.

öğretmen_aşı_korona_ne_zaman_takvimi

Öğretmenlere korona aşı zorunlu mu olacak?

Aşı takviminin belli olmasından sonra öğretmenlerin akıllarındaki diğer soru Peki öğretmenlere korona aşısı zorunlu mu olacak? sorusu. Bu konuyla ilgili açıklama gelmedi ama aşının zorunlu olmayacağı tahmin ediliyor. 

 

Haber Ara