Dolar

32,3655

Euro

34,9616

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Öğretmen o fotoğrafın hikayesini anlattı

Van'ın Erciş ilçesinde görev yapan öğretmen Gökhan Bulut, sosyal medyada paylaştığı ve rekor kıran fotoğrafı anlattı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 15:02:28

Öğretmen o fotoğrafın hikayesini anlattı

Habertürk'ten Fulya Asena Kahraman'ın haberine göre, Birkaç gün önce Facebook'ta küçük öğrencisiyle birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Bulut, o fotoğrafın hikayesini anlattı.

Gökhan Bulut aslen Adanalı. Babası bir fabrikadan emekli, anne ise ev hanımı. Ailesinde ondan başka öğretmenlik yapan olmamış. 2013 yılında Çukurova Üniversitesi'nden mezun olmuş, 1 yıl Adana'da ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra, 2014 Eylül ayında Van'ın Erciş ilçesine tayini çıkıyor.

KÜÇÜK SINIFTA 16 ÖĞRENCİSİ VAR

Şu an Van'daki küçük sınıfında 16 öğrencisi var. O'nu sıradan bir öğretmen olmaktan çıkaran ise ağlayan öğrencisiyle birlikte çekildiği ve Facebook'ta binlerce like alan selfie… Bakanı duygulandıran fotoğrafın hikayesini ise Gökhan Öğretmen'in ağzından dinleyelim; "ŞU AN GÜLE OYNAYA GELİYOR"

“Okulun ilk günü öğrencimiz ağlamaklı şekilde sırasında oturuyordu. Güldürmeye çalıştım olmadı. Sonra dışarı çıktığımda ‘Ben su içeyim geleyim mi?' Diye yanıma geldi ağlamaklıydı orada ters bir cevabımda öğrencimin bütün geleceğini kaybedebilirdim. ‘Tabi ki' dedim ve evine gönderdim. Bir gün sonra yine oturduğu yerde ağlayan öğrencimizi güldürmek için yine harekete geçtim. ‘Aslanım, koçum' diyerek kafasını okşadım. Baktım gülüyor. Daha fazla okşadım sonra kalkıp bacağıma sarıldı ve o anda gülmeye başladı ve şu anda o çocuk güle oynaya okula geliyor.”


"HALKIMIZ YARDIM GÖNDERMEK İSTİYOR"

Gökhan Öğretmen Van'da öğretmenlik yapmanın güzel bir duygu olduğunu söylüyor, yaşamayı seven bir karakteri olduğunu ve şehre adapte olma konusunda bir sorun yaşamadığını belirtiyor. Paylaşımının dikkat çekmesi onu oldukça mutlu etmiş; "Gurur verici bir şey herkesin sizi takdir etmesi. Yardımlar konusunda da sağolsun halkımız duyarlı yardımlar göndermek istiyorlar.”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara