Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? MEB atama takvimi son dakika..

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milyonlarca öğretmen atama için yapılacak olan açıklamayı bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmen alımlarına ilişkin yaptığı açıklamada tarih belirtmediği için Şubat ayında atama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki ama Şubat 2021 öğretmen alımları ne zaman yapılacak? Öğretmen alımı yapılacak mı? Öğretmen alımları ne zaman yapılacak? Öğretmen atamalarında son dakika gelişmeleri

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-09 15:49:23

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? MEB atama takvimi son dakika..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen atama takvimine ilişkin bir tarih henüz açıklanmadı. Dolayısıyla 2021 atamalarının ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Atamaların bu yıl gerçekleştirileceği Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından belirtilmişti. Sonrasında akıllara ataması yapılan öğretmenlerin bu yıl mı yoksa gelecek eğitim öğretim yılının başında mı göreve başlayacakları merak konusu haline geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla ilgili olarak; "Öğretmen atamalarıyla ilgili kurum ve kuruluşlar ile Maliye Bakanlığıyla çalışmalarımız, görüşmelerimiz sürüyor. Neticelendiği gün değil dakika bunu zaten paylaşırız." açıklamasında bulundu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara