Dolar

32,3261

Euro

35,0721

Altın

2.308,86

Bist

9.079,97

Öğrenciler bisikletlerle Türk bayrağı yaptı

Denizli Merkezefendi Belediyesi, '5 Bin Çocuğa Bisiklet Projesi'nin ilk etabı için Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Öğrencilerde bisikletlerle Türk bayrağı yaptılar.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 15:36:45

Öğrenciler bisikletlerle Türk bayrağı yaptı

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu törende yaptığı konuşmada, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyledi.

Firmaların rekabeti sayesinde bisikletleri ucuza aldıklarını ifade eden Subaşıoğlu, "Çocukların bayrama hediyesiz girmesini istemedik. Oluşturdukları ay-yıldız da bizleri gururlandırdı. Özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizle sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz. İlçe sınırları içerisindeki öğrenim gören ve 5. sınıftan 6. sınıfa geçen tüm öğrencilerimize bisiklet sözü verdik. Bugün o projenin ilk ayağını gerçekleştirdik" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere bisiklet dağıtıldı. 

Okul bahçesinde bisikletlerini alan yaklaşık bin öğrenci, bisikletleriyle Türk bayrağı yaptı. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ortaya çıkan görüntünün çok anlamlı olduğunu belirterek "Bu projemiz 5 bin öğrencimizle sınırlı kalmayacak. Her yıl bisiklet hediyemiz olacak" ifadelerini kullandı. 

Törene, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. 

Haber Ara