Dolar

32,3776

Euro

35,0228

Altın

2.325,48

Bist

9.088,71

'Öğrenci Gözüyle 15 Temmuz' yarışması

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, senaryo, şiir, kompozisyon, afiş ve İngilizce makale dallarında düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllerini aldı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-04 11:33:56

'Öğrenci Gözüyle 15 Temmuz' yarışması
Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilk, orta ve liseler arasında düzenlediği "Öğrenci Gözüyle 15 Temmuz" konulu resim, senaryo, şiir, kompozisyon, afiş ve İngilizce makale dallarında düzenlenen yarışmada ödüller verildi.

Bağcılar Halk Sarayı'nda yapılan törene Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Müftüsü Musa Uzun ile öğrenciler katıldı.

Törende Orhan Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir için yazılan "30 Kuş" şiirini seslendirdi. 15 Temmuz konulu mini tiyatro gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere resim, senaryo, şiir, kompozisyon, afiş ve İngilizce makale dallarında ödülleri takdim edildi.

Kaymakam Çiftçi, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da hainlerin milletin verdiği silahlarla millete alçakça saldırdığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da geçmişte kararsız ve korkak siyasiler ve iktidarlar yüzünden ülkede halkın iradesinin hiçe sayıldığını kaydetti. Ülkeye büyük yatırımlar kazandıran merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in 1960 darbesi sonrası idam edildiğini hatırlatan Çağırıcı, 15 Temmuz hain darbe girişimine milletin eliyle "dur" dediğini aktardı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara