Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

ODA TV'nin ‘Nazif Karaman’ iddiasına Savcılık'tan yanıt

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, hakkında ‘FETÖ şüphelisi’ olduğu iddiasını ortaya atan Oda TV'ye belgeli yanıt verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’ndan alınan belgede “Söz konusu haberdeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır” deniliyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-10 20:48:35

ODA TV'nin ‘Nazif Karaman’ iddiasına Savcılık'tan yanıt

TIMETURK | HABER MERKEZİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Nazif Karaman'ın Ankara ve İstanbul'daki iki ayrı dosyada 'FETÖ şüphelisi' olduğu iddiasını yalanladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu kaşesiyle yayınlanan belgede Sabah gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman hakkında açılan herhangi bir soruşturma olmadığı belirtilerek “Söz konusu haberdeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.

ODA TV'NİN İDDİASINA BELGELİ CEVAP!

Karaman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kendisi hakkında hiçbir FETÖ soruşturması yürütülmediğini gösteren belgeyi Twitter hesabından yayınladı. Karaman, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ODA TV'nin yalan haberine tokat gibi cevap! Hakkımda hiçbir FETÖ soruşturması yürütülmediğinin kapı gibi belgesidir!" diye yazdı.

“İFTİRA EDEN ODA TV ÖZÜR DİLEYECEK Mİ?”

Nazif KaramanOda TV'nin haberinin ardından dün şu açıklamayı yapmıştı:

"Ne Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda, ne de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hakkımda herhangi bir FETÖ soruşturması yoktur. Bu, Oda TV'nin iftirasıdır. Oda TV, benim şüpheli olduğum bir dosyayı numarasıyla ortaya koyarsa gazetecilik mesleğini bırakacağım. Eğer koyamazlarsa kendileri mesleği bırakacaklar ya da iftiralarından ötürü özür dileyecekler mi?"


Haber Ara