Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

'Obama ve Clinton FETÖ'yü destekliyor'

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın dış politikada sözünü dinleyeceği isimlerden biri olan ABD'li yazar Jerome Corsi, önemli bir makale yazdı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-28 17:46:14

'Obama ve Clinton FETÖ'yü destekliyor'

Corsi'nin makalesinde Rus büyükelçi Andrey Karlov'un suikastine ilişkin çarpıcı bilgiler, Clinton-FETÖ ilişkisi ve pe çok önemli detaya yer verildi.
Corsi'nin yazısında ayrıca, Karlov'u öldüren Altıntaş'ın 15 Temmuz günü, Erbil'deki CIA ofisi yakınlarında olduğu bilgisine de yer verildi.

Rus Büyükelçiyi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ bağlantısına dikkati çeken Corsi, suikastin 15 Temmuz darbe girişimiyle de alakası olduğunu vurguladı. Altıntaş'ın Today's Zaman çalışanları ile aynı evde kalmasına da değinen Corsi, FETÖ örgütü elebaşı Gülen'in Pensilvanya'da yaşamasının altını çizdi.

"OBAMA VE CLİNTON FETÖ'YÜ AÇIKÇA DESTEKLİYOR"

Corsi'ye göre Fethullah Gülen'in Clinton ve Obama tarafından desteklendiği ve korunduğu apaçık ortada. Gülen'in ABD'deki en önemli adamlarından Gökhan Özkök'ün Hillary Clinton'ın kampanyasına büyük para aktardığını savunan Corsi, ABD'nin Gülen konusunda Türkiye'ye karşı 'bilmiyormuş' gibi davrandığını belirtiyor.

Haber Ara