Dolar

32,5630

Euro

34,8865

Altın

2.435,07

Bist

9.645,02

O taraftarın heykeli yapılıyor

Geçen yıl Bandırmaspor'un Gümüşhane'de oynadığı deplasman maçında geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat eden 'Beter' lakaplı Metin Çokgezerler ve yanından hiç ayırmadığı köpeği Ciguli'nin heykeli yapılıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-09 12:10:02

O taraftarın heykeli yapılıyor
Geçen yıl Bandırmaspor'un Gümüşhane'de oynadığı deplasman maçında geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat eden "Beter" lakaplı Metin Çokgezerler ve yanından hiç ayırmadığı köpeği Ciguli'nin heykeli yapılıyor.

Vefatının ikinci senesi sebebiyle Bandırma Belediyesi tarafından yapılan heykelin Metin Çokgezenler'in hayattayken devamlı oturduğu Sevgi Yolu üzerindeki banka yerleştirileceği öğrenildi. Adı kimsesiz olsa da Beter'in Bandırma'nın bir sembol ismi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Beter ve köpeği Ciguli Bandırma'mızın timsalidir. Cenazesindeki kalabalıktan ve ölümünden sonra gelen başsağlığı mesajlarından da bunu görebiliyoruz. Beter'i ve köpeği Ciguli'yi Sevgi Yolu'ndaki bankta görürdünüz. İyi bir Bandırmaspor taraftarıydı. Hayalini kurduğu şampiyonluğu görememişti, ama şampiyonluk kupasıyla taraftarlarımız mezarında ziyaret etmişti. Biz de Beter'i ve köpeği Ciguli'nin heykelini yaptırıyoruz. Beter, Sevgi yolundaki bankında, Bandırma'da aynı yerinde yaşamaya devam edecek" dedi.

Haber Ara