Dolar

32,3464

Euro

35,1083

Altın

2.302,87

Bist

9.079,97

O paylaşımla ilgili konuştu: İçim sızladı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'Maltepe Belediye Başkanı'nın fotoğrafını görünce içim sızladı başka bir şey söylemem mümkün değil' dedi

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-10 14:47:18

O paylaşımla ilgili konuştu: İçim sızladı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Maltepe Belediye Başkanı'nın fotoğrafını görünce içim sızladı başka bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ve Sezgin Tanrıkulu ile birlikte Parlamento Muhabirleri Derneği'ni ziyaret etti. Özel, gelecekte OHAL'siz, demokratik, basın özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırıldığı yıllar diledi.

Tanrıkulu ise OHAL'siz demokrasinin haber alma özgürlüğünün olduğu bir Türkiye oluşturma emeklerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti. Tanrıkulu, "Bir medya sahibi oldum, ağır ortam nedeniyle kendi medyamızı oluşturmaya çalışıyoruz. MST TV, Mustafa Sezgin Tanrıkulu TV, aynı zamanda mağdurların televizyonu" ifadelerini kullandı.

Özel, Bahçeli'nin siyaseti karikatüre ettiğini söyleyerek, "Demirel dedi ki, 'siyasette bir gün uzun zamandır' dedi Bahçeli'nin 6.5 yıl kısa zamandır tarif ettiğini görüyoruz, bir buçuk yıl önce biri 'kan emici vampir', diğeri soyla sopla ilgili hakaret eden biri. '6.5 yıl daha destek olacağım' diyor. MHP kurultayı için de 'Genel Başkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan' demesi bizi şaşırtmaz" şeklinde konuştu.

CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafıyla ilgili olarak Özel, "Maltepe Belediye Başkanı'nın fotoğrafını görünce içim sızladı. Başka bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

(Ahmet Umur Öztürk - İbrahim Berat Yılmaz/İHA)

Haber Ara