Dolar

32,5773

Euro

34,8224

Altın

2.419,07

Bist

9.645,02

Nusaybin'de polise saldırı: 2 şehit, 14 yaralı

Nusaybin'de, düzenlenen bomba yüklü araç saldırısında 2 polis şehit oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-04 10:15:22

Nusaybin'de polise saldırı: 2 şehit, 14 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölge trafik istasyonu ve polis lojmanlarının olduğu noktaya bombalı saldırı düzenlendi. 2 polis şehit oldu, 35 kişi yaralandı. Patlamanın olduğu yerin yakınlarında çatışma çıktı. Patlama sebebiyle trafik istasyonu binası çöktü.

patlama

Bir anda ilçeyi sarsan saldırı sonrasında olay yeri ambulanslar, itfaiyeler ve polis ekipleriyle doldu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, önce çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ardından itfaiye ekipleri yaralıları göçük altından kurtarmak için çalışmaya başladı. Yaralılar ise taşındıkları olay yerindeki ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelere yaralı taşıyan ambulanslar daha sonra yeniden olay yerine geldi. Yakınları yaralanan vatandaşlar ise olay yerinde feryatlar ederek, fenalık geçirdi.

patlamaa

Yakın bir noktadaki petrol istasyonunda çalışan İsmail adında bir vatandaş, Al Jazeera'ya yaptığı açıklamada "Patlama olduğunda içerideydim. basınçla yere devrildim camlar üzerime yağdı, elektrikler kesildi. Kulaklarım çınladı, kalkamadım. İstasyon tamamen kullanılamaz hale geldi" dedi.

patlama3

Haber Ara