Dolar

32,4781

Euro

34,9319

Altın

2.435,57

Bist

9.716,77

Nur talebelerinden Dumanlı'ya tepki

Ekrem Dumanlı'ya Türk Solu Dergisi yayın yönetmeni Gökçe Fırat ile iftar safrasında birlikte verdiği pozdan dolayı tepkiler devam ediyor.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-17 12:49:21

Nur talebelerinden Dumanlı'ya tepki

 Sabah.com.tr'de yer alan habere göre, Risale-i Nur talebesi yazarlarından Ekrem Dumanlı'ya sert tepki geldi. İşte o tepkiler;

ABDURRAHMAN IRAZ: SAFDİL MÜSLÜMANLAR HALA BUNLARA İNANIYOR

"Hâlâ Radyolarında ve televizyonlarında Bediüzzamanın Sermayesini kullanıyorlar. bunlara kanan bazı safdil nur talebeleri de bunların televizyonlarında boy gösteriyor yayınevlerinde kitaplarını pazarlıyorlar. "menfaat ve Şöhret nurcuları"...

BEDİÜZZAMAN RİSALE-İ NUR'DA FETÖ LİDERİNDEN BAHSEDİYOR!

Buradan ilan ediyorum; Said Nursi, mektubat isimli eserinde 29. Mektup ta, 5. desise-i Şeytaniyede Fetö terör örgütü liderinden bahsediyor sadece ismini yazmamıştır. bu bölümü okuyan herkes bunu anlayacaktır.

ALLAH GÖKÇE FIRAT İLE BİRLİKTE HAŞRETSİN

Söz konusu "iftar programı" vesilesi ilede kendi fikirlerini alçakça pespaye mevkutelerinde ortaya koyarak gerçekte kara olan yüzlerinin üzerindeki sulu boyayı yıkamışlar, ve bediüzzamanı teyit etmişlerdir. ama fotoğraf Çok güzeldi biri birlerine Çok yakışmışlar. Allah birlikte haşretsin.

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI GÖZLERİNİ KÖR ETTİ

Ben yadırgamıyorum Aksi olsa idi yadırgardım. Zira Bütün hainler Tayyip Erdoğan'ın şahsında Türkiye karsısında kümeleniyorlar. ama nafile Çünkü Allah doğru olan hakkı bilen ile beraberdir.

Bunların said nursi muhabbetinin olmadığı her vesile ile ortaya Çıkmaktadır. ama bunlar Bediüzzamunı Tayyib beyin düşmanlığında kullanıyorlarki buda onlar için tabii bir hadisedir Zira Resulallah'ı bile istedikleri gibi kendi menfur ve meş'um emelleri için kullanmaktadırlar."

ÜMİT ŞİMŞEK: O YARATIKLA AYNI SOFRADA OTURMAK NASIL BİR HIRSIN ÜRÜNÜ!

"Allah'a ve Onun dostlarına karşı olan kinini kendi sıfatı olan "sefil" hakaretiyle kusan esfel-i sâfilîndeki bir yaratıkla beraber bir sofraya oturmak ve onunla bir resim içinde bulunmak nasıl birşeydir? Hangi duygu, hangi hırs, hangi kin insanı böyle bir âkıbete razı edebilir?

BİR RESİM BİR KİTABIN ANLATAMADIĞINI ANLATIR

Bu içinden çıkılamayacak sorunun cevabını Resulullah'ın bir duasında buluyoruz.
Evinde iftar ettiği Sa'd b. Muaz'a Resulullah şöyle dua etmişti:

"Sofranızda oruçlular iftar etsin, yemeğinizi iyiler yesin, melekler duacınız olsun." (İbni Mâce, Sıyâm: 45; Dârimî, Savm: 51.)

Bir adamın veya bir topluluğun Allah katındaki değerini anlamak istiyorsanız, bu duanın ışığında bakın:
Allah onların sofrasına kimi misafir göndermiş? Yemeğini kime yedirmiş? Onlara kimi duacı yapmış? Zaman olur, bir resim, bir kitabın anlatamadığını anlatır."

Haber Ara