Dolar

32,5140

Euro

34,7787

Altın

2.424,23

Bist

9.733,84

New York'ta dehşet: Dondurucusu bulunmayan araçlarda çürüyen cesetler bulundu

New York'un Brooklyn semtinde cenaze evi önünde dondurucusu bulunmayan araçlarda çürüyen yaklaşık 60 ceset bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-30 14:13:50

New York'ta dehşet: Dondurucusu bulunmayan araçlarda çürüyen cesetler bulundu

Koronavirüs pandemisinin merkezi konumundaki ABD'nin en çok teyitli ölüm vakasının görüldüğü eyaleti New York'tan ölülerin çokluğuyla baş edilemediğine dair tüyler ürpertici haberler geliyor.

Dünyanın en gelişmiş şehirlerinin başını çeken New York'un Brooklyn semtinde Andrew Cleckley Cenaze Evi'nin önünde bekleyen kamyonlar ve minibüslerde onlarca ceset bulundu.

Çevredekilerin sıvı damlayan araçlardan yayılan kokudan şikayet etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, dondurucusu bulunmayan araçlarda çürüyen yaklaşık 60 cesedin şok edici manzarasıyla karşılaştı.

The New York Times gazetesine konuşan bir yetkili, dondurucuları bozulan cenaze evinin araçları kiralayıp ölüleri buzlarla birlikte bunlara naklettiğini söyledi.

CNN'e konuşan bir başka yetkili, cenaze evinin ölülerle dolup taşması ve ceset koyacak yer kalmaması nedeniyle kamyonlarla minibüsleri depo olarak kullanma yoluna gittiğini dile getirdi.

Koruyucu kıyafetler giyen ekipler, cesetleri olay yerine çağırdıkları donduruculu bir TIR'a naklederek götürdü.

Ölü bedenlerin koronavirüs kurbanları olup olmadığına dair ilk etapta açıklama yapılmadı.

ABD'de teyitli vaka sayısı 1 milyonu, ölü sayısı 61 bini geçerken, New York 18 binden fazla ölüyle en çok can kaybı veren eyalet konumunda.

 

 

Haber Ara