Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Netflix Türkiye, başrolü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Mücadele Çıkmazı'nı duyurdu

Netflix, Çağatay Ulusoy'un çöp toplarak hayatını geçiren adam rolünü üstlendiği Mücadele Çıkmazı filmini duyurdu. Peki Mücadele Çıkmazı filmi ne zaman çıkacak? Mücadele Çıkmazı filminin hikayesi nedir?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-09 11:54:44

Netflix Türkiye, başrolü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Mücadele Çıkmazı'nı duyurdu

Netflix son zamanlarda olumsuz bir şekilde gündeme gelsede Türk yapımlarını açıklamaya devam ediyor. RTÜK ile fikir ayrılıkları yaşayan Netflix, yeni Türk filminin açıklanması ile birlikte Türkiye piyasasından ayrılacak gibi durmuyor. 

Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Mücadele Çıkmazı, hayatını çöp toplayarak kazanmaya çalışan bir babayı konu ediyor. Dram türü ile izleyecilerin karşısına çıkmayı bekleyen film oldukça beğeni kazanacağa benziyor. Film çıkış tarihi ile ilgili şuan için herhangi bir bilgi olmasa da Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, bu filmin yakın bir gelecekte Netflix kullanıcıları ile buluşacağı ifade ediliyor. 

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre filmin senaryosu, Ercan Mehmet Erdem tarafından kaleme alındı. Diğer taraftan Ayla isimli etkileyici filmin yönetmenliğini yapan Can Ulkay, Mücadele Çıkmazı'nda da karşımıza çıkacak. Film'in duyurusu 'Menajerimi Ara' dizi ile yapıldı

Dün akşam yayınlanan Menajerimi Ara isimli dizi konuk oyuncu olarak yer alan Çağatay Ulusoy, izideki bir sahnede "Mücadele Çıkmazı" isimli bir projenin senaryosunu inceliyordu. İşte bu sahneden kısa bir süre sonra Netflix Türkiye'nin Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda "Yollarımız yine kesişti" ibaresine yer verildi. Mücadele Çıkmazı'yla ilgili daha detaylı bilgilerin, önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Ekran Alıntısıwwwww_1

Haber Ara