Dolar

32,3289

Euro

35,0459

Altın

2.282,92

Bist

8.984,24

Netflix Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

Teknolojinin hızlı bir şekilde yayılması ve gelişmesi beraberinde birçok yenilik getirdi.Bu yeniliklerden birisi de internete bağlı binlerce cihaz üzerinden rahatlıkla izlenilmesini sağlayan bir yayın hizmeti sağlayan Netflix'dir. Bu uygulama kullanıcılarına çok çeşitli ödüllü film, dizi, belgesel ve daha fazlasını izleme imkânı sunmaktadır. Sizler için Netflix hakkında merak edilen tüm detayları derledik.Netflix nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Netflix’e nasıl kayıt olunur? İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-11 09:40:20

Netflix Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi gündelik hayatımızı neredeyse bütünü ile etkiledi. Dijital çağda olmamız beraberinde her sektörde ilerlemeler kaydetti. Gerek teknoloji, gerek eğlence ve medya sektöründe de ilerlemeler kaydetmektedir.

Bununla beraber son yıllarda adını en fazla duyduğumuz internet sitelerinden birisi Netflix'tir. Bu uygulama sayesinde istediğiniz kadar dizi,film,belgesel vb. videoları izleyebileceksiniz. Dünya çapında hızlı bir şekilde yayılan Netflix, insanların gündelik hayatında yer edindi. Netflix uygulamasının en güzel özelliklerinden birisi ise içeriği; tek bir reklam dahi görmeden, sınırsız ve kesintisiz olarak izleme olanağı sağlamasıdır. Daha önceleri sevdiğimiz dizi ve filmleri seyretmek için saatlerce televizyon başında olurken günümüzde Netflix sayesinde istediğimiz dizi ve filme bir tık ile ulaşabilmekteyiz.Netflix hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlayacağız. İşte detaylar.

Netflix Nedir?

Popüler bir internet sitesi olan Netflix, Amerika'da hayatına başlayan bir DVD kiralama şirketi olarak bilinmekteydi. Daha sonra çevrimiçi video içerikleri yayınlamaya başladı. Netflix adı şuradan gelmektedir; İngilizce de internet anlamına gelen “Net” kelimesi ile Amerika'da günlük konuşma dilinde “filmler” anlamını taşıyan “Flicks” kelimesinin birleşimi ile oluşmuştur. Netflix film ve dizi izleme platformu olarak ön plana çıkmakta. Bununla birlikte hazırladığı özel projelerle de dünya çapında bir yayıldı.

Netflix Nasıl Kayıt Olunur?

Netflix üye olmak için öncelikle şu adımları takip eteniz gerekmektedir;

  • İlk önce netflix.com.tr adresine gidiniz.
  • Daha sonra bu adreste yer alan üyelik işlemleri sekmesinden gereken bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurunuz.
  • Ardından size uygun olan paketi seçiniz. Bu şekilde üyelik işlemlerinizi tamamlamış oluyorsunuz.
  • Satın alma işleminiz bittikten sonra da Netflix 'iniz aktif hale gelmektedir.

Haber Ara