Dolar

32,4645

Euro

34,7805

Altın

2.477,50

Bist

9.530,47

Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır konusu ne? Bir Başkadır dizisinin oyuncuları kim?

Netflix’te 12 Kasım tarihinde yayın hayatına başlayan Bir Başkadır dizisi, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı dizinin konusu merak ediliyor. İşte Bir Başkadır dizisi ile ilgili tüm merak edilenler…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 08:44:55

Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır konusu ne? Bir Başkadır dizisinin oyuncuları kim?

Birçok yetenekli oyuncunun başrollerini paylaştığı Bir Başkadır dizisinin konusu ve oyuncuları izleyenlere tarafından merak ediliyor. Farklı ekonomik şartlara ve yaşantılara sahip olan karakterlerin hikayelerini başarılı bir şekilde seyirciye aktaran dizinin senarist ve yönetmen koltuğunda Berkun Oya oturuyor.

Toplam 8 bölümden oluşan Netflix dizisi Bir Başkadır, 12 Kasım tarihinde yayınlandı. Sürükleyici olay kurgusu ile dikkatleri üzerine çeken dizide, çeşitli sosyal çevrelerden gelen karakterlerin buluşma noktası izleyenlerde merak uyandırıyor. Bununla birlikte dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. İşte Bir Başkadır dizisi konusu ve oyuncuları…

BİR BAŞKADIR KONUSU

Bir Başkadır, birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan ve bambaşka hayatlar yaşayan bir grup insanın yollarının kesişmesiyle değişen yaşamlarını konu ediyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

BİR BAŞKADIR OYUNCULAR

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler var. Dizinin oyuncuları arasında Özge Özel, Fatih Artman, Nesrin Cavadzade, Funda Eryigit, Öykü Karayel, Defne Kayalar, Settar Tanriögen, Alican Yücesoy, Aziz Çapkurt, Bige Önal ve Tülin Özen gibi isimler Bir Başkadır dizisi oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Haber Ara