Dolar

32,5331

Euro

34,7167

Altın

2.487,86

Bist

9.524,59

Netanyahu'dan güldüren açıklama

Ramazan ayı demeden katliam yapmaya devam eden İsrail Başbakanı Netanyahu, Ramazan dolayısıyla yayınladığı mesajda 'İsrail, din özgürlüğüne saygı gösteren bölgedeki tek devlettir' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-19 12:25:48

Netanyahu'dan güldüren açıklama

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ramazanayı dolayısıyla yayınladığı video mesajında, ülkesinde yaşayan Müslümanların Ramazan ayını tebrik etti. Dışişleri Bakanlığı sitesinde yayınlanan yazılı mesajda ve videoda Netanyahu şunları söyledi:

İSRAİL DİN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI GÖSTEREN BÖLGEDEKİ TEK DEVLET

"İsrail'in Müslüman vatandaşlarına, Ramazan'ın başlaması nedeni ile tebriklerimi iletiyorum. Bu yıl da dünyanın iyi durumda olmadığını biliyoruz. Ortadoğu'da iç savaşlar ve Sünniler ile Şiiler arasında din savaşlarının yaşandığı bu dönemde, İslam dünyası Ramazan ayını kutluyor. Müslüman vatandaşlarımız; İsrail, çevresinde aşırı İslamcı unsurların birbirlerini ve farklı inanç mensuplarını öldürdükleri dönemde, bu fırtınalı sulara rağmen, güven ve istikrar adası olmaya devam edecektir. İsrail din özgürlüğüne saygı gösteren, her inanç mensuplarına ibadet özgürlüğü sağlayan bölgedeki tek devlettir ve siz bunu herkesten daha iyi biliyorsunuz. İsrail toplumunun ayrılmaz bir parçasısınız."

Haber Ara