Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

Neden Bakan Berat Albayrak ve ailesine hakaret edildi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yönelik sosyal medya üzerinden hakaret edilmişti. Peki neden Bakan ve ailesine hakaret edildi?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-01 05:50:21

Neden Bakan Berat Albayrak ve ailesine hakaret edildi?

Geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni bir çocuğu dünyaya gelmişti. Bakan Albayrak sevinçli bu haberi sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Bakanın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımının altına bazı kişiler, bakanın kendisine ve ailesine yönelik hakarette bulunan paylaşımlar yaptı.

Resen soruşturma başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklama, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın saat 01.02 sıralarında twitter adlı sosyal paylaşım sitesi üzerinden, eşinin doğum yapması üzerine "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili Eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz." şeklinde paylaşımda bulunduğu belirtildi.

çıklamada, bu tweetin altına bir takım kişiler tarafından Bakan Albayrak'ın şahsı ve ailesi hakkında hakarete varan yorumlar yapıldığının açık kaynak araştırmasından anlaşıldığı bildirilerek, "kamu görevlisine karşı hakaret" suçundan resen soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Öte yandan, soruşturma kapsamında, Mersin'de bir kişi gözaltına alındı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara