Dolar

32,3267

Euro

35,0819

Altın

2.298,64

Bist

8.979,58

Namık Çınar'dan tepki çeken ezan tweeti

Taraf'ın eski yazarı Namık Çınar'ın ezan tweeti sosyal medyayı salladı. Sosyal medyadan ağır tepkiler alan Namık Çınar, geri adım atmadı 'linç ediliyorum' diyerek kendini savundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-06 11:20:59

Namık Çınar'dan tepki çeken ezan tweeti

Daha önce Taraf gazetesinde köşe yazarı olan Namık Çınar, Twitter'da yaptığı paylaşımlarıyla tepki çekti.

Sosyal medyada Namık Çınar'a büyük bir tepki seli yükseldi.

İşte Namık Çınarı'ın twitter hezabından attığı olay yaratan o mesaj;

-Sabah 04.30 ve ben sıçrayarak uyanıyorum. Çünkü ezan odamın ortasında okunuyor. Bir din bu kadar vicdansız olamaz. Dünya boşuna nefret etmiyor.

Namık Çınar'ın bu satırları kıyameti kopardı. Sosyal medyadan ağır tepkiler alan Namık Çınar, 'linç ediliyorum' diyerek isyan etti. Namık Çınar sözünden geri adım atmazken şunları yazdı;

-Barbarlar bana sadece küfür ediyorlar. O barbarlarla aynı nüfus kağıdını taşımanın zullünü bilemezsiniz. İşte dini terbiyenin onlardaki sonucu

KASITLI OLARAK SESİ AÇIYORLAR İDDİASI

Namık Çınar sayısız derecede tepki mesajı alınca bugünkü köşe yazısında patladı. Eşinin rahatsız olduğunu ve günlerdir hastanede kaldığını açıklayan Namık Çınar ezan sesinin yüksekliğine bu yüzden tepki verdiğini söyledi.

-"Şimdi, gerçek müminlerden özür dileyerek ve onları tenzih ederek, bana söven soysuzlara soruyorum; gelmediğiniz bir tek bu cami idi de, diğerlerini hınca hınç doldurmuş muydunuz? Yoksa her konuda olduğu gibi, bu hususta da sahtekâr ve düzenbaz mısınız?

MAAŞ ALMIYORUM

Ekonomik koşullarımla ilgili olarak çamur atmanızdan bıktım, usandım. Ne altı seneden fazladır yazı yazdığım Taraf'tan para alabilmişimdir, ne de şimdi yazdığım Haberdar'dan alıyorum.

FETHULLAHÇI DEĞİLİM

Oldukça düşük bir emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyorum. Ben sizler gibi, herhangi bir güçlüye kapıkulu yazılmadığım için kavrayamıyorsunuz; herhâlde beni de kendiniz gibi belleyip, meselâ Fethullahçı falan diye damgalıyorsunuz. Fethullahçı olmak nasıl bir şeydir bilmem, ama olmadığımı söylemekten dilimde tüy bitti."

Haber Ara