Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Naim Süleymanoğlu'nun son durumu

Naim Süleymanoğlu'nun son durumu ne? İşte detaylar...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-04 09:07:41

Naim Süleymanoğlu'nun son durumu

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu geçtiğimiz günlerde karaciğery etmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. 'Cep Herkülü' lakaplı Naim Süleymanoğlu'nun doktoru Adnan Bağrıaçık milli haltercinin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adnan Bağrıaçık ; ''Türk ve Dünya spor tarihinin en önemli sporcularından olan Naim Süleymanoğlu, çoğunuzun bildiği gibi karaciğer yetmezliği ile boğuşuyor. Tıbbi olarak imkanların kullanılmasıyla genel durumu şuan için iyi. Dün Sn. Cumhurbaşkanımızla telefonda konuştu ve ilgisi için teşekkür etti. Ancak acil organ nakli gerekiyor ve zaman daralıyor.''

DÖNOR ARANIYOR

Bağrıaçık ;''Şu anda Ataşehir Memorial Hastanesi'nde ameliyatınıda gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat tarafından takip ve tedavisine devam edilmekte.75 kilonun altında, A veya 0 kan grubuna sahip buşaşıcı ve ciddi hastalığı olmayan gönüllü dönor aranmaktadır. Şartları uygun olanların incelemeler için  Ataşehir Memorial Hastanesi organ nakil merkezine bavurmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygı ve önemle duyurulur.'' diye açıklama yaptı.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara