Dolar

32,3760

Euro

34,9688

Altın

2.325,67

Bist

9.066,10

Müşteriler bu taksiye binmek için sıra bekliyor

Ordu’nun Altınordu ilçesinde taksicilik yapan Volkan Öztürk, vefat eden babasından hatıra kalan lüks taksiye binmek için müşterilerin adeta sıra beklediğini söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-20 21:58:01

Müşteriler bu taksiye binmek için sıra bekliyor

Ordu'da 45 yıldan fazla taksicilik yapan ve askerdeki bir anısından sonra ‘Korsan Hakkı' lakabı takılan Hakkı Öztürk, çocukluk yıllarından itibaren lüks otomobil hayali ile yaşıyordu. Yıllarca Ordu sokaklarında direksiyon sallayan Öztürk, ticari taksilerde uygulanan ÖTV indirimi ile hayalini kurduğu otomobiline kavuşabildi. Son model aracı ile taksicilik yapmaya devam eden Hakkı Öztürk, aracına kavuştuktan yaklaşık 6 ay sonra kanser hastalığı sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti. Baba mirası olarak kalan lüks taksi ile şimdilerde Korsan Hakkı lakaplı şoförün oğlu Volkan Öztürk hizmet veriyor.

“BABAMIN HAYALİNDEKİ MARKAYDI”

Babasının, uzun yıllar boyunca bu marka otomobilin hayali ile yaşadığını ve vefatından yaklaşık 6 ay önce bu isteğine kavuştuğunu belirten Volkan Öztürk, böyle bir mirasla taksicilik yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Öztürk, “Babam 4 ay önce vefat edince bu iş bize kaldı. Babamın yanında da yaklaşık 15 yıl taksicilik yaptım. Araç babamındı, kendisi bu aracı ÖTV indirimi ile almıştı. 6 ay kadar kullanabildi, ardından da vefat etti. Kullandıkça babamı hatırlıyorum” dedi.

“ORDU HALKINA BÖYLE BİR TAKSİ YAKIŞIR”

Fiyatların, diğer taksilere göre aynı olduğunu aktaran Volkan Öztürk, ”Müşterilerimizin tepkisi çok güzel. Araç lüks olduğu için müşteriler ilgi gösteriyor. Durağı arayan müşterilerimiz özellikle bizi çağırıyorlar. Bu araca binmek için adeta yarışıyorlar. Bizler de halkımıza sorunsuz bir şekilde hizmet vermek için titiz ve dikkatli bir şekilde çalışıyoruz. Ordu halkına da böyle bir araç yakışır” ifadelerini kullandı.

Taksici Volkan Öztürk ayrıca, lüks taksiyi görenlerin güzel tepki verdiklerine dikkat çekerek, olumlu yorumlar aldıklarını sözlerine ekledi. Taksinin arka camını da babasının fotoğrafı ile kaplattıran Volkan Öztürk, aracı bu şekilde herkesin tanıdığını sözlerine ekledi. 

Haber Ara