Dolar

32,5960

Euro

34,7835

Altın

2.496,23

Bist

9.449,99

Müşteri olarak geldiği mağazadan ürün çaldı

Samsun'da bebek arabalı bir kadın, müşteri olarak gittiği mağazadan 4 adet etek çaldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 18:46:52

Müşteri olarak geldiği mağazadan ürün çaldı
Samsun'da bebek arabalı bir kadın, müşteri olarak gittiği mağazadan 4 adet etek çaldı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde bulunan bir butik mağazada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bebek arabası ve yanında bir çocukla beraber mağazaya müşteri olarak gelen kadın, bir müddet ürünlere bakarak satıcıdan fiyat bilgisi aldı. Daha sonra mağazanın önünde bulunan stantlardaki ürünlerle ilgilenen şahıs, satıcının bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek, eline aldığı 4 adet eteği yanında bulunan bebek arabasına koyarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hırsızlığı fark eden mağaza sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, konuyla ilgili inceleme başlattı.

Mağaza sahibi Üzeyir Özkan, "Saat 15.00 sıralarında bir kadın gelerek mağazada bulunan ürünleri inceledi. Yanında kız çocuğu ve bebek arabası da vardı. Birkaç tane ürün inceledikten sonra seçtikleri ürünleri yanında getirdiği bebek arabasına koyarak kaçıyor. Biz hırsızlık olduğunu güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra anladık. Daha sonra polisi arayarak şikayetçi olduk" dedi.

Haber Ara