Dolar

32,5020

Euro

34,9626

Altın

2.430,06

Bist

9.807,13

'Müşteri gelmiyor' diye karayolunu trafiğe kapattı

'Müşteri gelmiyor' diye karayolunu trafiğe kapattı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 18:15:44

'Müşteri gelmiyor' diye karayolunu trafiğe kapattı
Suşehri ilçesinde bölünmüş yol nedeniyle mağdur olduğunu ve müşteri gelmediğini iddia eden akaryakıt istasyonu sahibi, karayolunu, araç lastiği koyarak geçici süreyle trafiğe kapattı.

D-100 karayolu kenarında akaryakıt istasyonu bulunan İsmail Arslan, istasyonunun önünden geçen bölünmüş yol nedeniyle işlerinin düştüğünü iddia ederek, işletmede çalışan personeliyle karayolunu araç lastikleri koyarak ulaşıma kapattı.

Arslan, yoldan sadece ambulansın geçişine izin verdi. Yolun kapatılması üzerine çok sayıda polis, olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, kısa süreli arbedenin ardından yaklaşık 25 dakika kapalı kalan karayolunu yeniden trafiğe açtı.

İşletme sahibi Arslan ve 3 çalışanı, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölünmüş yol nedeniyle araçların istasyon ve lokantaya gelmediğini ileri sürdü.

Mağdur olduğunu savunan Arslan, "Mağduriyetimizin giderilmesi için 3 aydır çalmadığımız kapı kalmadı. Ekmeğimizle oynadılar. 1990 yılından beri bu yol bölünmüş ama benzinlikler bölgesine geçişler bırakılmıştı ama burasını Karayolları kapattı. Şimdi ekmeğe muhtaç duruma geldik. İşlerimiz bıçak gibi kesildi. İş yerini kapatma noktasındayız. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara