Dolar

32,5779

Euro

34,7839

Altın

2.509,42

Bist

9.693,46

Mustafa Necati Kültür Evi'nin Bakanlığa tahsisi

TBMM Başkanlığı:- 'Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar Bakanlığa tahsisi talep edilmiş, TBMM Başkanlığınca bu talep uygun görülmüştür'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-22 18:24:19

Mustafa Necati Kültür Evi'nin Bakanlığa tahsisi
Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edileceği, bu nedenle TBMM Başkanlığınca ilgili sözleşmenin yenilenmediği bildirildi.

Meclis Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından, Mustafa Necati Kültür Evi ile ilgili yayımlanan haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

TBMM Külliyesi içinde kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği yeterli mekan bulunduğu belirtilen açıklamada, okuma ve konferans salonları ve sergi alanlarıyla TBMM Külliyesi'nin kültürel ve sanatsal faaliyetlerin icra edilmesine imkan sağladığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından TBMM Başkanlığına hitaben gelen yazıda, 'Sanatsal ve kültürel faaliyetlerin sergileneceği mekan sıkıntısı çekildiği' belirtilerek, Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar Bakanlığa tahsisi talep edilmiştir. TBMM Başkanlığınca bu talep uygun görülerek, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 21 Ocak 2008 tarihinde TBMM Başkanlığına tahsis edilen Mustafa Necati Kültür Evi'nin sözleşmesi yenilenmemiştir."


Haber Ara