Dolar

32,3705

Euro

34,9468

Altın

2.325,49

Bist

9.111,34

MÜSİAD ABD, New York'ta iş dünyası zirvesi düzenleyecek

Zirve, ABD'nin önde gelen finans, medya, teknoloji, inşaat ve emlak sektöründen temsilcileri bir araya getirecek

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-17 11:03:19

MÜSİAD ABD, New York'ta iş dünyası zirvesi düzenleyecek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD Şubesi, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu Haftası kapsamında New York'ta yeni bir iş dünyası zirvesine ev sahipliği yapacak.

MUSİAD ABD'nin ev sahipliği ve TOA Consulting firmasının çözüm ortaklığı yaptığı zirvede, ABD'nin önde gelen finans, medya, teknoloji, inşaat ve emlak sektöründen temsilciler bir araya gelecek.

20 Eylül'de başlayacak zirveye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılması bekleniyor.

MÜSİAD ABD Başkanı Mustafa Tuncer, zirveye ilişkin yaptığı açıklamada, New York'ta ilk kez düzenlenecek zirveye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Finans ve iş dünyasının kalbi olan New York'ta uluslararası kimliği olan bir iş zirvesinin özellikle de tüm dünya liderlerinin New York'ta olduğu bir dönemde gerçekleştiriliyor olmasının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Tuncer, "Zirve MÜSİAD'ın uluslararası vizyonuyla da örtüşen bir yapıya sahip." ifadesini kullandı.

TOA Consulting Üst Duzey Yöneticisi Cüneyt Gürkan da bu yıl finans, medya, teknoloji ve inşaat gibi dört farklı oturumda iş dünyasını bir araya getireceklerini belirterek, her yıl tekrar eden ve büyüyen bir etkinlik oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.

Zirveyi New York'ta özellikle Birleşmiş Milletler Genel Kurulu haftasına denk getirerek dünyanın farklı ülkelerinden gelen siyasetçileri de programa davet etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Gürkan, her yıl Genel Kurul için gelen insanların ajandasında New York'taki iş zirvesinin de yer almasını sağlamanın en büyük hedefleri olduğunu kaydetti.

Zirveye, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, East West Institute CEO'su William Parker, Orchard Platform CEO'su Matt Burton, Westwood Capital yönetici ortaklarından Daniel Alpert, ABC Haber Sunucusu Kendis Gibson, Beyaz Saray'ın eski bilişim sistemleri yöneticisi Carlos Solari, PepsiCo'nun Başkan Yardımcılarından Ümran Beba, Manhattan Ticaret Odası Başkanı Jessica Walker, Forbes'ın en etkin 20 sosyal medya insanından biri olarak tanımladığı Glen Gillmore'un yanı sıra, Türkiye, ABD, Fransa, İtalya, Azerbaycan, Makedonya, Suudi Arabistan'dan da birçok kişi katılacak.










Haber Ara