Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Musa Gül neden Twitter'da gündem oldu? Musa Gül hakkında flaş iddialar

Musa Gül kimdir? Sabah'ta yer alan bir haberde CHP Gençlik kolları Başkanı 2 yıl 1 ay 10 gün boyunca işe gitmediği halde maaş aldığı iddia edildi. İddia sonrası Musa Gül Twitter'da gündem oldu. Vatandaşlar da Musa Gül kimdir? Musa Gül ne iş yapıyor? diye araştırmaya başladı. Musa Gül neden Twitter'da gündem oldu. İddialara göre Musa Gül'ün belediyenin kapısından bile geçmeden her ay 4 bin 700 TL maaş aldığı bildirildi. Musa Gül'ün görevi ne?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-28 15:01:41

Musa Gül neden Twitter'da gündem oldu? Musa Gül hakkında flaş iddialar

Musa Gül kimdir? Sabah'ta yer alan bir haberde CHP Gençlik kolları Başkanı 2 yıl 1 ay 10 gün boyunca işe gitmediği  halde maaş aldığı iddia edildi. İddia sonrası Musa Gül Twitter'da gündem oldu. Vatandaşlar da Musa Gül kimdir?  Musa Gül ne iş yapıyor? diye araştırmaya başladı. Musa Gül neden Twitter'da gündem oldu. İddialara göre Musa Gül'ün belediyenin kapısından bile geçmeden her ay 4 bin 700 TL maaş aldığı bildirildi. Musa Gül'ün görevi ne?

MUSA GÜL KİMDİR?

Twitter'da TT olan Musa Gül birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre Musa Gül 2 yıl boyunca belediye kapısından girmeden maaş almış. Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi'nde büro elemanı olarak istihdam edilen CHP Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül'ün kadrolu bankamatikçi olduğu ortaya çıktı. Muratpaşa Belediyesi'nin Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü'nde kadrosu bulunan Gül'ün 2 sene boyunca işe gitmeden, her ay 4 bin 700 TL maaş aldığı bildirildi. İlçe gençlik kolları başkanıyken belediyede işe yerleştirilip maaşa bağlanan Gül'ün sosyal medya paylaşımları ise lüks yaşamını ele verdi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi ile ilgili yürütülen müfettiş raporu, çarpıcı bir gerçeği gözler önüne serdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından soruşturma izni verilen raporda, Muratpaşa Belediyesi'nde CHP Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül'ün işe gitmeden maaş aldığı belirtildi. Bir süre önce gençlik kolları başkanlığını devreden Gül'ün, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü'nde görevli göründüğü ancak 2 yıl 1 ay 10 gün boyunca işe gelmediği tespit edildi. Raporda, CHP'li Musa Gül'ün; 2016'da 15 gün, 2017'de 10 gün, 2018'de 15 gün iş yerine geldiği; 2019'da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde geçici olarak görevlendirildiği, 2020'de ise hiç işe gitmediği ifade edildi. CHP'li Gül'e, belediyeye uğramadan her ay düzenli bir şekilde 4 bin 700 TL maaş ödenirken, toplamda da 120 bin TL'yi aşkın ücret aldığı bildirildi.

Sabah

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara