Dolar

32,5861

Euro

34,8602

Altın

2.495,11

Bist

9.688,82

Mursi ailesinin üçüncü Muhammed'i

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin adı yeni doğan torununa verildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-26 15:09:43

Mursi ailesinin üçüncü Muhammed'i

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin oğlu Usame, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, yeni doğan oğluna babasının adı olan "Muhammed" ismini verdiğini belirtti. Oğul Mursi açıklamasında, "Allah beni bir erkek evlatla rızıklandırdı. Ona peygamberimiz, efendimiz Rasulullah'ın ve dedesi Muhammed Mursi'nin adını koydum." ifadelerini kullandı.

Allah'a oğlunun "salih bir Müslüman ve faydalı bir Mısırlı" olması için dua ettiğini dile getiren Mursi, "İnşallah tıpkı dedesi gibi dinini ve vatanını kendi nefsi ve dünya güzelliklerinin önünde tutan biri olur." şeklindeki temennisini de aktardı.

Mursi'nin büyük oğlu Ahmed de 4 Aralık 2013'te dünyaya gelen oğluna "Muhammed" ismini vermişti.

Halihazırda 5 ayrı davadan yargılanan ve 2013'ten bu yana hapishanede tutulan Muhammed Mursi'nin, Ahmed, Şeyma, Usame, Ömer ve Abdullah isimli 5 çocuğu, yeni doğan "Muhammed Mursi" ile 5 de torunu bulunuyor.

Haber Ara