Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Murat Temel sosyal medyanın sorunlarını anlattı!

Sosyal medya uzmanı Murat Temel sektöre yönelik sorular üzerine açıklamada bulundu. Son zamanlarda sosyal medya alanında ünlü ve fenomen isimlere danışmanlık yapan Murat Temel ‘in açıklamaları haberimizin detayında.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-09 23:16:59

Murat Temel sosyal medyanın sorunlarını anlattı!

Sosyal medya uzmanı Murat Temel tüm dijital platformlarda ve sosyal medya alanlarında yer aldığını ifade ederek “Sektöre uzun yıllar öncesinde giriş yapmanın verdiği bilgi birikimi ve deneyim ile çalışmalarımızda başarı sağlıyoruz. Genel olarak dijital çözümlere yönelik her hizmeti müşterilerimize sağlıyoruz. Bu hizmetlerimiz arasında; e-ticaret sitesi kurma, web site kurma, grafik tasarımı, seo çalışmaları, stratejik danışmanlık, sosyal medya pazarlama, SEO çalışması, baskı dizaynı, app dizaynı ve daha pek çok aklınıza gelebilecek bulunuyor” dedi.

Murat Temel Instagram'da kapatılan hesaplar hakkında da konuştu. Son zamanlarda gördüğünüz gibi bütün fenomen ve ünlü isimler ile uğraşan hack grupları instagramın açığı sayesinde istediği hesapları kolayca kapatabiliyor. Tabi Instagram bu açığı kapatana kadar bizim ve herkesin sorumluğu vardır. Bir Instagram hesabı şuan ki açık yüzünden en fazla 5 defa kapatılıyor. 6. Kapanışta bir daha uzun süre açamıyoruz. Böyle bir problem ile karşılaşmamak için Murat Temel'in önerileri Instagram profil resmi koymamak, Instagram isim soyismi yazmamak ve biyografi yazmamak hesaplarınızın kapatılmasını önleyecektir. Ünlü ve fenomenlerin Instagram takipçileri hakkında konuşan Murat Temel'den olay cümleler geldi.

Temel, sosyal medyada ki takipçisi yüksek isimlerin %70'i sahte, bot takipçi kullandıklarını açıkladı. Kendisinin çalıştığı isimlerde bile sahte takipçilerinin olduğunu söyleyen Murat Temel hiç kimsenin beklemediği çok büyük isimlerin bile sahte takipçi satın aldığını açıkladı. Ekstra olarak takipçi, yorum ve beğenide satın aldıklarını söyledi. Instagram'da ki bot takipçilerin 2020 de gelen güncelleme ile en fazla 2 gün durduklarını sonra düştüklerini söyledi bu sayede kimin sahte takipçi satın aldığını 2 günlük takip ile anlayabilirsiniz dedi.

 

murat-temel-2

 

Murat TEMEL Kimdir?

Murat Temel, 2001 yılında dünyaya gelmiştir. Lise öğretimini Gülten Özaydın Lisesinde bitiren Temel Nişantaşı Üniversitesi'nde okuyor. 19 yaşında olan Murat 2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında televizyon ve internet ortamında adını duyurdu. Temel, YouTube ve Spotify üzerinden "Hazan" isimli albümüyle beğeni kazanarak dikkat çekmeyi başardı. Sesinin iyi olduğunu gören Murat Temel albümün ilk çıkış şarkısı olan "Vatan" için video klibini çeken Temel, daha iyi albümler için her gün çalıştığını söyledi. Bunun yanı sıra sosyal medya ile yakından ilgilendiğini sosyal medya danışmanlığını bırakmayacağını söylüyor. Yakın zamanda bomba isimler ile çalışarak ülkemizde ismini duyurmayı planlayan Temel heyecanla o isimler ile çalışmayı bekliyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara