Dolar

32,3762

Euro

35,0593

Altın

2.326,20

Bist

9.102,77

Muharrem İnce'den 'istifa' açıklaması

Yeni parti hazırlığındaki Muharrem İnce, 'Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Bugün istifa edeceğim. Gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim' açıklamasını yaptı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-08 13:57:56

Muharrem İnce'den 'istifa' açıklaması

Yeni parti hazırlığındaki Muharrem İnce, "Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Bugün istifa edeceğim. Gerekçesini de hafta içinde yazılı olarak göndereceğim" açıklamasını yaptı.

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, gün içinde CHP üyeliğinden istifa edeceğini açıkladı.

ABD'den demokrasi dilenenlerle yolunu ayırdığını söyleyen İnce, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Mavi vatanı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Soros'çuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. 'Ne işimiz var Libya'da' deyip, Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti' diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu yönetimin değersizleştirdiği ilkeleri yaşatmak için bu arkadaşlardan ayrılıyorum."

İstifasının gerekçesini yazılı olarak gönderecek

Muharrem İnce, bir gazetecinin "CHP'den istifa ettiniz mi?" sorusu üzerine, "Bugün edeceğim. Şimdi hemen teknolojiyi kullanarak biraz sonra e-Devlet'ten istifa edeceğim. Bir de tabii sadece o olmaz, 42 yıllık bir emek sonucunda öyle iki tuşa basarak bu iş olmaz. Bunun gerekçesini de hafta içi yazılı olarak göndereceğim." yanıtını verdi.

İnce ayrıca, CHP'den ayrılan 3 milletvekilinin de Memleket Hareketi'ne katıldığını söyledi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara