Dolar

32,3397

Euro

35,1053

Altın

2.239,53

Bist

8.855,15

Muharrem İnce'den CHP listelerine ilişkin açıklama

Muharrem İnce CHP'nin milletvekili listelerinde kendisine yakın isimlerin üzerilerinin çizilmesi sonrasında ilk kez konuştu. İnce 'Milletvekili listeleri tartışılır fakat hedef büyük, zaman dar, işimiz çok. Hepsi bizim arkadaşımız farketmez. Milletvekili listelerini genel merkez yapar. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini ben yapacağım zaten' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-21 16:01:38

Muharrem İnce'den CHP listelerine ilişkin açıklama

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bartın'da halka hitap etti. Sesinin kısılması nedeniyle mitinginin iptal olabileceğini açıklamasının ardından yapılan yorumları eleştiren İnce, "Dün sesimiz kısıldı, mitingi iptal etme kararı aldık. 'CHP'de kriz, Muharrem İnce küstü.' diyorlar. Dedim arkadaşlara, 'yiyelim iğneyi, gidelim mitinge' Rahatlıkla sesimiz bile kısılamıyor bu ülkede" dedi.

İnce, CHP'nin aday listeleri ile ilgili ise, "Milletvekili listeleri tartışılır fakat hedef büyük, zaman dar, işimiz çok. Hepsi bizim arkadaşımız farketmez. Milletvekili listelerini genel merkez yapar. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini ben yapacağım zaten. Hiç CHP'yi haber yapmazlar, fırsat buldu mu haber yaparlar" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İnce'nin "sesim kısıldı, miting iptal olabilir" açıklamasının doğru olmadığı, listelere kızması sebebiyle Ankara'ya gittiği ve mitinglerin bu sebeple iptal olabileceği konuşulmuştu.

Haber Ara