Dolar

32,5214

Euro

34,8985

Altın

2.422,30

Bist

9.722,09

Muhabere İstanbul'un 'Kariyer'ini parlatan ödül

'Neye odaklanırsanız gerçekliğiniz o olur' anlayışının kurumsal mottoları olduğuna vurgu yapan Muhabere İstanbul Genel Müdürü Gül Demirel, sektörel deneyimlerini şirket ve markalara aktarmaya devam edeceklerini kaydetti

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-12 10:06:18

Muhabere İstanbul'un 'Kariyer'ini parlatan ödül

Muhabere İstanbul Genel Müdürü Gül Demirel, Ankara'da Protokol TV'nin ikincisini düzenlenlediği "Gümüş Kariyer" gecesinden ödülle döndü.

Muhabere İstanbul adına ödülünü Çalışma Bakanlığı Müşteşarı Ali Toptaş'tan teslim alan Demirel, etkinliği tertipleyen kuruluşlara ve kendisine ödülünü takdim edenlere teşekkürlerini sunarken uzun süredir bu alanda sürdürdüğü hizmeti daha başarılı çizgiye çekmekte kararlı oldukları mesajını verdi.

"İŞİN MUTFAĞINDA OLMAK ÖNEMLİ"

Aldıkları ödülle ilgili TIMETÜRK'e değerlendirmede bulunan Gül Demirel,uzun yıllardır, iletişim sektöründe pazarlama başta olmak üzere, pazarlama iletişiminin bütün alanlarında hizmet verdiğini hatırlatırken, mesleğe duyduğu saygı ve profesyonel sunumun takdir topladığına dikkati çekti.

İşin mutfağında yetişmiş olmanın kendilerine büyük avantaj sunduğunun altını çizen Demirel "Marmara Üniversitesi Gazetecilik mezunuyum. 20 yıldan fazla sektörde yer almaktayım. Sektörleri yakınen tanıma fırsatı elde ettim. Önemli markaların online ve offline mecralarındaki reklam çalışmalarında danışmanlık ve medya planlama görevimiz sözkonusu. Muharebe İstanbul da bir nevi bu deneyimin parçası oldu" dedi.

" MARKA VE ŞİRKETLER DİJİTALE EVRİLDİ"

muha

"Neye odaklanırsanız gerçekliğiniz o olur" anlayışının kurumsal mottoları olduğunu hatırlatan Demirel şöyle devam etti:
"Ülkemizde iletişim ve pazarlamada dijital yön son iki yıldır daha fazla ön plana çıkmış durumda. İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreci ise bunu parlattı. Şirket ve markaların tercihleri dijital yönde evrildi. Sosyal medya hesaplarının yönetimi ve dijital platformda itibar yönetiminin ne derece önemli olduğu görüldü. Kreatif yönde marka oluşumu ve kreatif çözümler de hizmet verdiğimiz bir yapı. Ulusal ve uluslararası hizmet sunduğumuz markalar arasında kamu kurum ve kuruluşları yer alıyor. Dijital tarafta 25 kişilik kreatif ekibimizle yeni şirket ve markalara rehber olmayı hedeflemekteyiz"

Haber Ara