Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Müezzinoğlu'ndan hükümet açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Paylaşarak yarınları daha iyi yapabilecek inancımız olursa bayramdan sonra hükümet kurulur” dedi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 05:35:31

Müezzinoğlu'ndan hükümet açıklaması

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni hükümetin belirlenmesi süreciyle ilgili konuştu. Konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin ardından milletin önemli mesajlar verdiğini ifade eden Müezzinoğlu, “Milletimiz AK Parti'ye sana inanıyorum, sana güveniyorum, gelecekle ilgili sorumlulukları sana bırakıyorum ama mümkünse etrafına bir bak ülkenin geleceğiyle ilgili paylaşabilecek biri varsa paylaşarak bu ülkenin yarınlarını belirle dedi. Bugünlerde milletin geleceğini paylaşacak, milletin yarınlarını bugünlerden daha iyi yapmak derdi olan bir paydaş arıyoruz” diye konuştu.

“DERDİMİZ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ”

Hükümet kurma görüşmelerinin devam ettiğini belirten Müezzinoğlu, “Derdimiz kendimiz değil, derdimiz ülkemiz ve milletimiz. Paylaşarak yarınları daha iyi yapabilecek inancımız olursa bayramdan sonra inşallah bu ülkeye bu millete hizmet edecek bir hükümet kurulur” dedi.

“BU MİLLET HADDİNİ BİLMEYENLERE BİR DAHA HADDİNİ BİLDİRİR”

Derdi çıkar gruplarının çıkarlarını korumak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hesaplaşmak adına paydaşlık yapmak isteyenlerin haddini bilmesi gerektiğinin altını çizen Müezzinoğlu, “Bu Cumhurbaşkanını cumhur yüzde 52'lik oy oranıyla onu o makama oturttu. Cumhurbaşkanımızdan hesap soracak olan cumhurdur. Yüzde 52 gibi bir oy almış Cumhurbaşkanımıza yüzde 15-16 oy almış olan bir siyasi partinin hesap sorma onu o makamda değil burada oturursun deme hakkı bu millet vermemiştir. Yüzde 25 oy olan bir siyasi partiye de böyle bir hak böyle bir yetki vermemiştir. Herkes hakkını bilmeli ama aynı zamanda haddini de bilmeli. Bu millet haddini bilmeyenlere de bir daha haddini bildirir” şeklinde konuştu.

ERKEN SEÇİM VURGUSU

Konuşmasının sonunda erken seçim vurgusu yapan Müezzinoğlu, “Millet adına milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdi olanı bulamazsak yeniden milletin karşısına giderek, milletle yola devam ederiz” diye konuştu.

Programın sonunda Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na üzerinde ‘Sağlığımız yüz akı' yazılı Sakaryaspor forması hediye edildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara