Dolar

32,4772

Euro

34,9152

Altın

2.435,14

Bist

9.716,77

MTSO' dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-11 14:12:26

MTSO' dan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ve basın mensupları ile bir araya gelen Erkoç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak, " Basın mensuplarının zor şartlarda ne denli mücadele içerisinde hizmet verdiklerini de yakinen bilen biriyim. Özellikle bugünün hatırlatılması anısına ben cemiyet başkanı nezdinde tüm çalışan gazetecilerimizin, basın mensuplarımızın 10 Ocak gününü yürekten kutluyorum. Sorunları var, basın mensuplarının sorunları çok ve biraz önce de ifade ettiğim gibi çok zor şartlarda toplumun bilgilendirilmesi anlamında fedakârca bir mücadele içerisindeler. Onların sorunlarını da bizim sorunumuz ve toplumun sorunu olarak kabul etmek lazım" dedi.

Oda seçimleri ile ilgili son durumu da değerlendiren Erkoç, "Bu Türkiye genelinde Bakanlar Kurulu ile ilgili alınan bir karardır. Nisan ayı içerisinde takvimi belirlendi. İnşallah Nisan ayı içerisinde Oda seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Şuanda rutin olarak odanın hizmetleri devam ediyor. Oda hizmetlerinde bir aksaklık söz konusu değil. Tekrar önümüzdeki Nisan seçimlerinde aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Biz de tekrar Allah kısmet ederse aday olmayı düşünüyoruz. Tabi bu iş dünyasının, üyelerimizin iradesiyle ortaya çıkacak bir tablodur. Bu tablonun neticesi ne olursa olsun, saygı duyulması gerekiyor. biz iş dünyasının da sağduyulu olacağına da yürekten inanıyoruz. Nisan ayındaki seçimin Malatya'mıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Hasan Hüseyin Erkoç ile bütünleşen Ticaret ve Sanayi Odası her acılı hem sevinçli günlerimizde hep ortak olmuştur. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki acılı günler paylaştıkça azalır, sevinçli günler paylaştıkça çoğalır ve kendileri bu sevincimizi çoğaltmışlardır" diye konuştu.

Haber Ara