Dolar

32,3498

Euro

35,1287

Altın

2.302,35

Bist

9.079,97

MSB ve AA'dan 'Zeytin Dalı' sergisi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları, Milli Savunma Bakanlığı ile Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan 'Zeytin Dalı Fotoğrafları Sergisi'ni gezdi- Harekatın başlangıcından bitimine ve sonrasındaki insani yardımlara kadar birçok unsurun yer aldığı 89 fotoğraftan oluşan sergi halkla da buluşacak

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-15 20:57:04

MSB ve AA'dan 'Zeytin Dalı' sergisi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK'nin komuta kademesi, Milli Savunma Bakanlığı ile Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan "Zeytin Dalı Fotoğrafları Sergisi"ni gezdi.

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığı Atatürk Kültür Sitesi'nde düzenlenen törenin ardından Akar ve TSK'nin komuta kademesi, Zeytin Dalı Harekatı'nın fotoğraflarından oluşan sergiyi inceledi.

Milli Savunma Bakanlığı ve Anadolu Ajansınca hazırlanan "Zeytin Dalı Fotoğrafları Sergisi"ni gezen Bakan Akar ve komutanlar, harekat merkezinde çekilen ve sergide yer alan fotoğraflarının yanında hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Harekatın başlangıcından bitimine ve sonrasındaki insani yardımlara kadar birçok unsurun yer aldığı 89 fotoğraftan oluşan sergi vatandaşların izlenimine de sunulacak.

Haber Ara