Dolar

32,5020

Euro

34,8247

Altın

2.476,82

Bist

9.530,47

MSB: Ermenistan, Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, 'Uluslararası hukukun açık ihlali olan ve sivil kayıplara yol açan Ermeni saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan derhal saldırılarını durdurmalı, yurt dışından getirdiği paralı askerleri, teröristleri geri göndermeli ve işgal ettiği Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir.' denildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-04 18:39:53

MSB: Ermenistan, Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Uluslararası hukukun açık ihlali olan ve sivil kayıplara yol açan Ermeni saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan derhal saldırılarını durdurmalı, yurt dışından getirdiği paralı askerleri, teröristleri geri göndermeli ve işgal ettiği Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir." denildi.

“Ermenistan Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir”

Uluslararası hukukun açık ihlali olan ve sivil kayıplara yol açan Ermeni saldırısını şiddetle kınıyoruz.

Ermenistan derhal saldırılarını durdurmalı, yurt dışından getirdiği paralı askerleri, teröristleri geri göndermeli ve işgal ettiği Azerbaycan topraklarını derhal terk etmelidir.

Çocuk, kadın, yaşlı demeden Hocalı'da katliam yapan Ermenistan 30 yıl önce nasılsa bugün de bölgede barış ve huzurun tesisine engel olmaktadır.

Ermenistan'ın kendi kendisine karşı Türk uçakları ile İHA/SİHA'ların kullanıldığına dair hiçbir kanıta dayanmayan mesnetsiz iddiaları, gerçeği yansıtmamaktadır.

Haber Ara