Dolar

32,3277

Euro

35,0598

Altın

2.296,98

Bist

9.045,28

MSB: İdlib'de 21 rejim hedefi tahrip edilmiştir

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 'İdlib'deki alçak saldırı sonrası bölgede tespit edilen 21 rejim hedefi yoğun şekilde ateş altına alınarak hedefler tahrip edilmiştir.' ifadeleri kullanıldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-22 18:01:07

MSB: İdlib'de 21 rejim hedefi tahrip edilmiştir

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) Twitter adresinden yapılan açıklamada, ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan TSK unsurlarına rejim tarafından yapılan tank atışları sonucunda bir askerin yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği sırada şehit olduğu bildirildi.

"Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamıştır, bundan sonra da bırakılmayacaktır." ifadesine yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Alçak saldırı sonrası bölgede tespit edilen 21 rejim hedefi derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır."

Haber Ara