Dolar

32,5752

Euro

34,9885

Altın

2.431,43

Bist

9.770,19

Moussa Sow İstanbul’a geldi

Fenerbahçe eski oyuncusu Moussa Sow’u Al Ahli’den 1 yıllığına kiraladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-31 11:02:41

Moussa Sow İstanbul’a geldi

Fenerbahçe eski oyuncusu Moussa Sow'u Al Ahli'den 1 yıllığına kiraladı. Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline gelen ve transfer olduktan sonra bile unutulmayan isimlerinden biri olan Moussa Sow sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği yıldız golcü, geçtiğimiz sezon başında 16 milyon Euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olmuştu.

ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NDA DUYGULU ANLAR YAŞAMIŞTI

Fanatik'in haberine göre; Birleşik Arap Emrilikleri'nden Al Ahli'ye transfer olan Senegalli yıldız oyuncu, Fenerbahçe'den ayrılırken gözyaşlarını tutamış ve Şükrü Saraçoğlu'nda duygusal anlar yaşanmıştı.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Bu gelişmelerin ardından 2015 yılında ayrıldığı Fenerbahçe'ye bu sezon kiralık olarak geri dönmesi beklenen Moussa Sow'dan taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Golcü futbolcu, kendisine ait Twiiter hesabından, "Tic-tac Tic-tac" yazarak bir de yanına uçak göresli koydu.

Bu paylaşımın ardından taraftarlar "Sow şu an uçakta" yorumları yapmaya başladı.

LENS'TEN SONRA SOW TRANSFERİ DE BİTTİ

Fenerbahçe dün gece İstanbul'a getirdiği Jeremain Lens'in ardından Moussa Sow transferini de bitirdi. Jeremain Lens transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalaması beklenen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp" ifadesini kullandı.

Jeremain Lens burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken Advocaat ile görüştüğünü de belirtti. Lens, “Son görüşmeleri bugün yapacağız. Umarım, Fenerbahçe futbolcusu olurum. Advocaat ile görüştüm. Hollanda'daki birçok arkadaşımla görüştüm ve Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Fenerbahçe taraftarı tek kelimeyle harika” dedi.

Haber Ara