Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Mourinho: 'Türkiye'den teklif geldi'

Manchester United menajeri Jose Mourinho, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulunuyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-02 19:33:21

Mourinho: 'Türkiye'den teklif geldi'

Manchester United menajeri Jose Mourinho, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulunuyor.

JOSE MOURINHO'NUN SÖZLERİ...

"Zor durumdayız, 3 savunmacıyı kaybettik bu yüzden fazla vaktimiz yok. Phil Jones'u oynatabiliriz"

"UEFA KONUSUNDA FİKRİM DEĞİŞTİ"

"UEFA Avrupa Ligi konusunda benim fikrim değişti, çünkü kurallar değişti. Avrupa Ligi'ni kazanan Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Büyük kulüpler için Avrupa ligi Şampiyonlar Lİgi'ne gitmek için başka bir yol. Son birkaç yıldır UEFA'yı kazanan Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Bu bizim için avantaj"

"FENERBAHÇE'NİN KAZANIYOR OLMASI SÜRPRİZ DEĞİL"

"Fenerbahçe'nin İngiltere'de kötü oynadığını düşünmüyorum. Maç bizim için kolay olmadı. Öyle bir an geldi, birkaç dakika içinde 2 gol attık. Fenerbahçe'nin maçlarını kazanıyor olması sürpriz değil"

"TÜRKİYE LİGİ İYİYE GİDİYOR"

"Türkiye Ligi iyiye gidiyor. İstanbul dışından takımlar da zirveye gidiyor. 3 İstanbul takımında deneyimli oyuncular, hocalar var. Fenerbahçe'nin ligdeki durumunun iyileşiyor olması normal"

"PERFORMANSIMIZDAN MEMNUNUM"

"Performansımızdan memnunum. Bazen iyi sonuçlar almazsınız ama, takımın iyi oynadığını hissedersiniz. Bir hocanın hissedeceği en kötü his, oyunculardan mutlu olmamak olur. Tam tersi bir hisse sahibim. Chelsea maçından sonra takım inanılmaz tepki verdi. Son maçtaki durumumuz bunun iyi örneği."

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELDİ, İLERİDE NEDEN OLMASIN"

"Portekiz'deyken ilk teklif Türkiye'den gelmişti. Olmadı, gerçekleşmedi. Ondan sonra 13-14 yıl geçti, bir daha teklif olmadı. Şu anda olduğum yerden memnunum. Kontratımın sonuna kadar olmak istiyorum. Sonra kim bilir, neden olmasın. Ben tutkuyu severim, maçlara tutkuyla bakarım. Türkiye'de büyük bir tutku var, o yüzden Türkiye'de çalışmak neden olmasın"

Haber Ara