Dolar

32,5780

Euro

34,7940

Altın

2.508,75

Bist

9.693,46

Motorola'dan efsane dönüş! Eski tasarımı ile 5G gücünü birleştirdi

Bir zamanların ender telefon üreticilerinden olan Motorola, yeni 5G modeli ile pazara adım atmak istiyor. Motorola 5G Rarz'ın özellikleri nedir? Motorola 5G Rarz başlangıç fiyatı nedir? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-10 16:10:50

Motorola'dan efsane dönüş! Eski tasarımı ile 5G gücünü birleştirdi

Bu yılın başlarında Motorola yeniden, kapaklı akıllı telefon modeli Razr ile piyasaya giriş yapmıştı. Android işletim sistemine sahip olan bu telefon, Motorola'nın eski modellerine benziyordu. Ancak kamera, donanım anlamında bekleneni sağlamayan telefon, katlanma esnasında menteşelerinde rahatsız edici bir ses çıkıyordu. 

Şimdilerde ise Motorola, daha iyi donanım ve 5G teknolojisi ile Razr'a yeniden can verecek. Yeni çıkacak Motorola 5G Rarz'ın özelliklerine baktığımızda oldukça ilgi çekici bulunduğunu söyleyebiliriz.

qweqweqweqeqweqeqweqeqwe

6,2 inç katlabilir bir ekran ile kullanıcıların karşısına gelecek olan Rarz, Snapdragon 765G işlemci yongasını içinde barındıracak. Bellek tarafında 8GB RAM tercih eden şirket, önceki Rarz modelinde 6 GB'lık bir RAM kullanmıştı. Depolama tarafında kullanıcılara büyük rahatlık sağlayacak olan telefon 256 GB'lık model ile karşımıza geliyor.  En çok sorulan sorulardan biride batarya tarafındaydı. Telefon, batarya tarafında üst düzey bir performans sunmasada 2800mAh'lik batarya karşımıza gelecek. Telefonun 'Ben Motorolayım' dediği bir özellikte önpanelinde bulunuyor. Cihaz katlanıldığı taktirde bizi 2,7 inçlik OLED "Hızlı Görünüm" ekranı karşılıyor.

Ekran Alıntısıqeqweqweqwe

Görünüşe göre Motorola, yeni teknolojileri kendine has tasarımı ile birleştirerek tekrardan adından söz ettirmek istiyor. Daha öncesinden bunu başarmak istesede yetersiz donanım sorunu sebebiyle başarılı olamamıştı. Ancak Motorola, ikinci nesil 5G Rarz ile bunu başarabilir. Telefonun ABD'de 1.399 dolar fiyat etiketi ile çıkacağı açıklandı. Ülkemize geldiği taktirde ise (10.420+ vergiler) fiyat etiketi ile karşımıza çıkması bekleniyor. 

  

 

Haber Ara