Dolar

32,3805

Euro

35,0466

Altın

2.326,68

Bist

9.091,57

Mordic: 'Emre Mor'dan çok korkuyoruz'

Hırvatistan'da, teknik direktör Ante Cacic ve yıldız oyuncu Luka Modric, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-04 23:55:33

Mordic: 'Emre Mor'dan çok korkuyoruz'

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, Türkiye maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni oyuncular, çok tecrübeli olmayan oyuncular olacak yarın sahada. Fakat Türkiye genel olarak kaliteli bir takım. Hep iyi oyun oynadı. Yarınki maçta da çok iyi olacaklar buna eminim. Geçmişte kalmamamız gerekiyor. Yarınki maçın rahat geçeceğini düşünmüyorum. Hırvatistan kaliteli bir takım. Dolayısıyla herhalde kaliteli bir maç olacaktır" dedi.

"RUSYA'YA HERKES GİTMEK İSTER"

Grubu da değerlendiren Cacic, "İzlanda, Ukrayna gibi takımlar var. Hepsi kaliteli. Herkes dünya kupasına gitmek istiyoruz. Türkiye çok tehlikeli bir takım olarak görüyorum. Rusya'ya herkes gitmek ister. Güçsüz bir takım olarak görmüyoruz Türkiye'yi. Yeni oyuncular var, tecrübesiz oyuncular olabilir ama her zaman Türkiye kaliteli olacaktır" diye konuştu.

"EMRE MOR'DAN ÇOK KORKUYORUZ"

Yıldız oyuncu Luka Modric ise yaptığı açıklamada, "Maçlar birbirine benzemez, yarınki maç da değişik olacak. Seyircisiz olacağı için zor bir maç olabilir. Sonuçta taraftarlar her zaman farklı bir renk katılıyor maça. Her zamanki gibi bizim için iyi olumlu kaliteli bir maç olacağını ümit ediyorum.

Fotoğraf çekildik anlamıyorum bunun nesi var. Emre Mor çok kaliteli bir oyuncu. En çok Emre Mor'dan korkuyoruz. Bakalım nasıl olacak, onun kariyeri, bunu zaman gösterecek."

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Öte yandan Hırvatistan Milli Takımı da karşılaşmanın oynanacağı Maksimir Satdyumu'nda yaptığı antrenman ile Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara