Dolar

32,3289

Euro

35,0645

Altın

2.300,82

Bist

9.042,15

Mor Ve Ötesi Şarkıları? Daha Mutlu Olamam Şarkısı

Mor Ve Ötesi Şarkıları, oldukça sevilen ve dinlenilen şarkılar arasında yer almaktadır. Özellikle mor ve ötesinin şarkılarından biri olan Daha Mutlu Olamam Şarkısı, uzun süre popülerliğini koruyarak, en sevilen parçalar arasında yer almıştır.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-12 12:19:41

Mor Ve Ötesi Şarkıları? Daha Mutlu Olamam Şarkısı

1995 senesinden bu yana kurulmuş olan grup, en sevilen şarkıların altına imza atmıştır. Grup 1995 senesinde hem kurulmuş hem de ilk şarkılarını çıkarmıştır. 2001 senesinde çıkarılmış olan “Daha mutlu olamam şarkısı”, üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına rağmen hala popüler olan şarkılar arasında yer almaya devam ediyor. Şarkıda yer şarkı içerisinde yer alan sözlerde oldukça başarılı bir şekilde hazırlanmıştır. Müzik ile söz uyumunun oldukça etkili olduğu parça, oldukça başarılı bir cheer up şarkısıdır.

Mor Ve Ötesi Şarkıları

https://mp3semti.com/sarkici/Mor-Ve-Otesi

Mor ve ötesi şarkılarında, insan ruhuna hitap edebilmektedir. Bu nedenle de, yapmış oldukları şarkılar kısa süre içerisinde büyük başarılara ulaşabilmektedir. Etkin bir şekilde şarkı çıkarmaya devam eden grup üyeleri ise; Harun Tekin, Kerem Kabadayı, Burak Güven, Derin Esmer, Kerem Özyeğen, Alper Tekin gibi isimlerden oluşmaktadır. Mor ve ötesi şarkıları yapmaya hala etkin bir şekilde devam etmektedir. Müzisyen grup, oldukça başarılı Rock şarkıları ile sevenlerini ve Rock şarkı severlerini oldukça eğlendirmektedir.

Mor Ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam

https://mp3semti.com/Mor-Ve-Otesi-Daha-Mutlu-Olamam.html

Uzun zaman önce çıkmış olan Mor Ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam şarkısı, hala oldukça beğenilerek dinlenilmektedir. Mor ve ötesi grubunun oldukça başarılı olan şarkıları içerisinde yer alan parça, 2001 yılında “Gül Kendine” albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı içerisinde yer alan sözlere bakıldığında, kişinin ruhuna hitap eden sözler bulunmaktadır. Şarkıda yer alan enerji dolu müzik ise insanların bu şarkıyı bıkmadan dinlemesini sağlıyor.

Mp3Semti Nedir?

https://mp3semti.com/

Mp3Semti Nedir?Sorusu, oldukça sık sorulardan biridir. Mp3 olarak hemen hemen her sanatçının şarkısını sınırsız bir şekilde dinlemenize yardımcı olan müzik platformdur. İçerisinde, pek çok Türk ve yabancı şarkılar yer almaktadır. Mor ve ötesinin de en sevilen parçaları, sizlere bu platform ile sunulmaktadır.

Haber Ara