Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Moov'dan bir günde 5 bin 167 kiralama

Kullanıcılarına sunduğu özgürlükle araç kiralamayı yeni bir boyuta taşıyan, 15 dakikalık araç kiralamanın bile mümkün olduğu MOOV by Garenta, bir rekora daha imza attı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-25 17:20:31

Moov'dan bir günde 5 bin 167 kiralama

Anadolu Grubu'nun yenilikçi araç kiralama markası Garenta'nın Eylül 2018'de hayata geçirdiği hizmeti MOOV by Garenta, rekorlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Bir yıl gibi kısa bir sürede 500 binden fazla kiralama gerçekleştirilen, geçtiğimiz günlerde de toplamda 750 bin kiralamaya ulaşan MOOV by Garenta; 23 Kasım Cumartesi günü yeni bir rekora imza attı ve bir günde 5 bin 167 kiralamaya ulaştı.

15 dakikası 8.5 lira

MOOV by Garenta'nın kısa sürede gösterdiği başarıyla ilgili görüşlerini paylaşan Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, “Eylül 2018'de başladığımız MOOV by Garenta yolculuğumuzda kısa sürede çok fazla yol kat ettik. 600 araçla başladığımız hizmetimizi, şu anda bin 550 araçla sürdürüyoruz. Geçtiğimiz cumartesi günü MOOV by Garenta'da 5 bin 167 kez kiralamaya imza attık. Bu rakam, araçlarımızın bir günde yaklaşık 3,5 defa kiralandığı anlamına geliyor” dedi. MOOV by Garenta'ya olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten ve yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Ayyıldız, “İstanbul'da çok geniş bir bölgede hizmet veriyoruz. 15 dakikası 8,5 TL'den başlayan fiyatlara 5 km yakıt dâhil olarak kiralama yapabiliyorsunuz. 2020 yılı sonunda araç filomuzu iki katına çıkarmayı ve uzun vadede kullanıcıların araçlarını da sisteme dâhil ederek büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye geneline MOOV by Garenta deneyimini yaşatmayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

MOOV by Garenta, ağustos ayında açıkladığı kiralama rakamlarına göre bir günde 3 bin 426 kiralamaya imza atmıştı. Paylaşım ekonomisinin ürünü

Bireysel kullanımda alışkanlıkların değiştiğini söyleyen Emre Ayyıldız, ''Şu anda iş dünyasının büyük bir bölümünü de oluşturan Y kuşağının geliştirdiği ve ekonomide de giderek daha fazla öneme sahip olan “paylaşım ekonomisi” adında bir model var. Bu modele göre, artık satın almak yerine kiralıyoruz. Bir başka deyişle ihtiyacımız kadar kullanıyoruz. Bu modele göre gelişen ve çok ciddi cirolara ulaşmış dünyaca ünlü şirketler var (Airbnb, Uber vb) Yaş ortalaması 32 olan, dinamik, yenilikleri takip eden, teknolojiyi hayatının her alanında kullanan çalışanların olduğu bir şirket olarak biz de bu modele kayıtsız kalmadık ve MOOV by Garenta'yı geliştirdik. Bildiğiniz üzere saatlik araç kiralama Türkiye'de olduğu gibi dünyada da yeni bir trend haline geldi. Biz de araç kiralamanın her alanında müşterilerimize hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Sektöre yeni soluk getiren markamız MOOV by Garenta ile “kullandığın kadar araç” diyoruz ve müşterilerimize yeni bir deneyim imkanı sunuyoruz. Paylaşım ekonomisini kucaklayan ve benimseyen MOOV by Garenta “Satın alma, ihtiyacın kadar kullan” diyor ve müşterilerimize farklı bir ulaşım deneyimi sunuyoruz'' diye konuştu. Dakikalık araç kiralama

Garenta çatısının altında yer alan MOOV by Garenta ile ‘kullandığın kadar araç' mottosunu benimsediklerini dile getiren Emre Ayyıldız, kullanıcılara şehir içi ulaşımda dakikalık ve saatlik araç kiralama imkânını sunduklarını söyledi. Gelişmekte olan teknolojilerin, insanların ihtiyaçlarını şekillendirirken birçok alanda kolaylık da sağladığına işaret eden Ayyıldız, ''Artık her şeye kolay ulaşabildiğimiz bir dünyadayız. İnsanlar; işlerinin kolaylaşmasına, ihtiyaçlarının hemen karşılanmasına önem veriyor. Biz ise araç kiralama sektöründeki bu ihtiyacı MOOV by Garenta ile kullanıcılarımıza sunuyoruz. İhtiyaçları oldukları an, MOOV by Garenta aplikasyonu üzerinden kullandıkları kadar araç kiralayabiliyorlar. Kısa dönem kiralama markamız üzerinden yüz binlerce vatandaşın araç ihtiyacına cevap veriyoruz'' dedi.

aa-2

Haber Ara