Dolar

32,5303

Euro

34,7449

Altın

2.486,86

Bist

9.524,59

Mitsubishi Electric klimalardan profesyonel sunum

“Evden Uzaya” kadar çok geniş bir alanda toplumların yaşam kalitesini artırmak için ürün ve çözümler geliştiren Mitsubishi Electric, yüz yıla yakın süredir hava teknolojileri, aerodinamik konusunda öncü bir profesyonel

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-12 12:22:22

Mitsubishi Electric klimalardan profesyonel sunum

Gücünü daha iyisi için değişimi hedefleyen global vizyonundan alan Mitsubishi Electric, dünya genelindeki tüm faaliyetlerini prensip edindiği ilkelerine bağlı kalarak yönetiyor. Bu ilkeler paralelinde konfor, verim ve dayanıklılığın en yüksek standardını ifade eden Mitsubishi Electric Quality (MEQ – Mitsubishi Electric Kalitesi) anlayışı ise markanın teknolojide, tasarımda ve üretimdeki mükemmelliğine işaret ediyor.

Mitsubishi Electric, geniş bir ürün gamı ile hizmet veriyor

Yatırım ve gelişimlerini bu çerçevede değerlendirerek Türkiye ve Avrupa pazarında klima ve soğutma sistemleri segmentini daha da büyütmeyi hedefleyen Mitsubishi Electric Corporation, 2015 yılında Climaveneta S.p.A. ve RC Group S.p.A. markalarını satın aldı. 2019 yılında Türk iklimlendirme sektörüne yönelik ürün gamını genişletmek amacıyla önemli bir hamle yapan Mitsubishi Electric Türkiye ise Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. için satış ve satış sonrası hizmetlerini de sunmaya başladı.

Segmentindeki en kompakt hacme sahip ödüllü klimalar

Mitsubishi Electric'in iklimlendirme sektöründeki köklü deneyimini tüketici beklentileriyle bir araya getirerek tasarladığı EnviroME serisi klimalar, segmentindeki en kompakt hacme sahip iç ünitesiyle farklılaşıyor. Klimanın mekânın dekorasyonuyla bütünleşmesini sağlayan ince ve küçük iç ünitesiyle minimal bir tasarıma sahip olan EnviroME klimalar, Red Dot ve Good Design 2018 tasarım ödüllerinin de sahibi oldu.

Taze havanın tasarruflu kaynağı; Lossnay

Mekânların taze hava ihtiyacının sağlıklı bir şekilde karşılanmasına imkân tanıyan Mitsubishi Electric Lossnay Havalandırma Cihazları, sıcaklık ve nem transferi sağlayan özel selülozik güçlendirilmiş zarlı eşanjörü ile yüzde 85'i aşan verimlerde çalışma sağlıyor. Bu özel ısı değiştirici eşanjör teknolojisi, içeriden atılan havayla dışarıdan alınan havayı birbirine karıştırmadan havalandırma yapabildiği için içerinin ağır havasının tekrar dönüşünü engellemiş oluyor. Sadece Mitsubishi Electric Lossnay ürünlerinde kullanılan bu patentli selülozik eşanjör, sıradan plakalı ısı değiştirici sistemlerden farklı olarak nem transferi de gerçekleştiriyor.

Ticari alanlar ve prestijli projelerin öncelikli tercihi

Mağaza ve ofisler için tercih edilen Mr. Slim profesyonel seri ürünleriyle ticari alanların öncelikli tercihleri arasında yer alan Mitsubishi Electric, merkezi iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılayan Multi veya City Multi sistemleriyle de öne çıkıyor. Düşük sıcaklıklarda performansı garantileyen patentli Zubadan teknolojisi, altyapı çalışmalarını kolaylaştıran dünyanın tek iki borulu ısı geri kazanımlı City Multi sistemi, yine yüksek enerji verimliliği sunan R32 soğutucu akışkanlı City Multi sistemi ve düşük CO2 eş değerine sahip dünyanın tek Hybrid City Multi sistemi gibi benzersiz ürünler türlü ihtiyaçları karşılıyor.

Haber Ara