Dolar

32,5574

Euro

34,8285

Altın

2.430,20

Bist

9.722,09

Minecraft festivalinin yeni adı ve tarihi belli oldu!

Dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan Minecraft, yeni festival adını ve tarihini açıkladı. Minecraft festivalinin yeni adı ne oldu? Minecraft festivali hangi tarihlerde gerçekleşecek? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-04 12:30:00

Minecraft festivalinin yeni adı ve tarihi belli oldu!

Normalde her sene çılgın bir etkinlik düzenleyen Minecraft, bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) pandemisi sebebi ile boyle bir etkinliğin mümkün olamayacağını açıkladı. Etkinlik ile alakalı bir çok soru akıllara takılmıştı. 'Minecraft Festivali olacak mı? Minecraf festivali ne zaman olacak?' gibi sorular Twitter üzerinden Minecraft Comp. ile paylaşılmıştı. Nihayet şirketten festival konu adlı bir açıklama geldi. Yeni dönemde yüzyüze olamayacağı kesinleşen etkinliğin, bu seneki adının Minecraft LIVE olacağı açıklandı. Hatta şirket attığı twitte festival tarihinin her yere not edilmesi gerektiğini oyuncularına iğneleyici bir ile aktardı. 

qqqqqq

Minecraft Festivalı online olacak!

Önceden MinecraftCon olarak başlasa da zamanla Minecon adını alan etkinlik, Minecraft Live adı altında canlı olarak yapılacak. 3 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Öte yandan her sene gerçek dünyada yüz yüze yapılan etkinlik bu sene ilk kez sanal olarak gerçekleştirilecek. Virüs nedeniyle ertelenen festivalin eskisi gibi devam etmesinin ise en erken 2022 yılında mümkün olduğu belirtildi. Ayrıca geliştirici firma Mojang bundan sonra resmi topluluk etkinliklerine katılmayacağını duyurarak hayranlarını bir nebze olsun üzdü.

 

 

minecraft

Haber Ara