Dolar

32,4951

Euro

34,9419

Altın

2.430,00

Bist

9.789,54

Million Hair Center Markasının CEO’su Fatih Köse: Saç ve Sakal Ekiminde Yeni Yöntemler Deniyoruz

Saç ve sakal ekimi için dünyaca tanınmış bir marka olan Million Hair Center danışanları için yeni yöntemler deniyor. Ünlü markanın CEO’su Fatih Köse tarafından yapılan açıklamalarda markanın hem yurtiçi hem de yurtdışından son dönemlerde çok rağbet gördüğü belirtiliyor. Köse “Markamız geleneksel yöntemler yerine son teknolojik gelişmeleri uygulayarak hastaların daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde saç ve sakal ekim isteklerinin karşılanmasına yardımcı oluyor,” dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-06 17:56:10

Million Hair Center Markasının CEO’su Fatih Köse: Saç ve Sakal Ekiminde Yeni Yöntemler Deniyoruz

Özellikle doktor ve hasta iletişiminin de çok önemli olduğundan bahseden Köse “Saç ekimi yapılacak kişiler için öncelikle saçlarının ve köklerinin mevcut durumunun araştırması yapılıyor. Bu durum yapılacak müdahalenin niteliğini de belirlemiş oluyor. Tüm bu süreç kapsamında doktorun hasta ile yakından ilgilenmesi çok önemli,” ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar yaptıkları müdahalelerde en yüksek memnuniyet oranına yaklaştıklarını belirten Fatih Köse “En büyük önceliğimiz hastaların sağlığı ve elbette saç ya da sakal ekiminin doğal bir şekilde tamamlanması. Doğal görünüm yapılan müdahalelerde büyük önem taşıyor. Herkesin kas yapısı farklı olduğu için tüm işlemler kişiye özel olarak yapılıyor,” şeklinde konuştu.

Saç ve sakal ekimi yaptırmak isteyenlere de tavsiyelerde bulunan Fatih Köse “Saç ve sakal ekimi günümüz imkânları ile son derece sağlıklı ve başarılı sonuçlar verecek şekilde yapılıyor. Daha önceleri saç ve sakal eksikliği değiştirilemez bir sorun olarak görünmesine rağmen günümüzde bu durumu tamamen ortadan kaldıracak imkâna sahibiz. Bu yüzden saç ve sakal ekimi isteyenler çekinmeden tedavilerini yaptırabilirler,” dedi.

WhatsApp Image 2021-04-06 at 17.31.10

Haber Ara