Dolar

32,5258

Euro

34,8420

Altın

2.488,57

Bist

9.545,31

Milliler Macaristan'a boyun eğdi

Grubu Sırbistan ve Türkiye 6'şar puanla tamamlarken ikili averajda üstün olan Sırbistan üçüncü oldu. A Milli Futbol Takımı ise C Ligi'ne düştü

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-19 09:01:00

Milliler Macaristan'a boyun eğdi

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Budapeşte'de Macaristan'a konuk olan A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Şenol Güneş, Rusya ile oynanan son karşılaşmaya göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti.
Ay-yıldızlı ekibin Rusya ile oynadığı grup maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyunculardan Cengiz Ünder cezalı olması, Zeki Çelik de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup son maçında deplasmanda Macaristan'a 2-0 kaybetti.

Sırbistan'ın sahasında Rusya'yı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesi sonucu liderlik şansı doğan A Milli Takım, galip gelse lider olacağı grupta son mücadeleyi kaybetti ve küme düştü.

Grubu Sırbistan ve Türkiye 6'şar puanla tamamlarken ikili averajda üstün olan Sırbistan üçüncü oldu. A Milli Futbol Takımı ise C Ligi'ne düştü.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İlginç oldu yani, bugün rakipten rövanşı almak istedik, az da olsa liderlik şansımız da vardı. Kazanma duygusuyla sahaya çıktık ama maça iyi başlamadık yine, ilk yarının ortalarına doğru oyuna ortak olduk, daha sonra ise oyunu ele geçirdik."Ama pozisyonları bulamadık. İlk yarı Rusya'nın da mağlubiyetinden sonra daha hızlı bir oyun düşünüyorduk ama rakibin savunma işlerini aşacak işleri yapamadık, istediğimiz pozisyonlara girmekte zorluk çektik. Oyunumuz kazanmaya yeterli değildi. Daha fazla isteyen, koşan rakibimizdi. Ne olursa olsun galibiyet istiyorduk. Rakip 0-0'a razıyken 2 gol buldu, biz ise isteğimize rağmen hiç gol atamadık" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Haber Ara