Dolar

32,6273

Euro

34,7472

Altın

2.502,93

Bist

9.524,59

Millie Brown: Hiç Marvel, DC ya da Harry Potter filmi izlemedim

Godzilla vs. Kong'un oyuncusu Millie Bobby Brown, son 10 yıldır gişeyi domine eden süper kahraman filmlerini hatta Harry Potter serisini bile izlemediğini itiraf etti.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-03 11:08:39

Millie Brown: Hiç Marvel, DC ya da Harry Potter filmi izlemedim

Millie Bobby Brown tüm popülaritelerine rağmen bugüne kadar Marvel, DC ya da Harry Potter filmi izlemediğini söyledi.

NTV'nin Screen Rant'den aktardığı habere göre genç oyuncu hayranlarını şaşırtacak bir açıklama yaptı. Brown gişe rekorları kıran süper kahraman filmleri ya da fantastik evrenlerdense The Notebook gibi aşk hikayelerini tercih ettiğini söyledi.

'Nasıl yani?' diyen o kadar çok arkadaşım var ki...'

Brown rol aldığı yapımlar sayesinde belli açılardan fastastik evrenlere bağlı hissettiğini ve boş zamanlarında gerçek şeyler izlemeyi tercih ettiğini belirtti.

17 yaşındaki oyuncu "Şu ana kadar bir Marvel filmi izlemedim, DC filmi de izlemedim. Bazıları için şaşırtıcı biliyorum. Daha çok The Notebook gibi filmleri seviyorum, hadi biraz romantik filmler izleyelim diyorum. Fantastik filmler için aşırı heyecanlanmıyorum çünkü içinde olduğumu düşünüyorum. Bunu zaten yapıyorum, gerçek şeyleri izlemek istiyorum. Hiç Harry Potter filmi de izlemedim. Bana bakıp 'Nasıl yani?' diyen o kadar çok arkadaşım var ki, ben de 'Bilmiyorum' diyorum.

Godzilla vs. Kong'un oyuncu kadrosunda da yer alan Brown'ın Marvel ve DC'yle süper kahraman evrenlerine dahil olmak üzere görüştüğü iddia edilmişti.

Haber Ara