Dolar

32,6005

Euro

34,7936

Altın

2.495,29

Bist

9.473,89

Milli Takım için Rıdvan Dilmen iddiası

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in daha önce Ayhan Bermek'in görev aldığı milli takımlar sorumlusu olarak göreve getirilmesi yönetimde sesli bir biçimde konuşulmaya başlandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-30 11:37:30

Milli Takım için Rıdvan Dilmen iddiası

A Milli Takım'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu yeni arayışlar içerisine girdi. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in daha önce Ayhan Bermek'in görev aldığı milli takımlar sorumlusu olarak göreve getirilmesi yönetimde sesli bir biçimde konuşulmaya başlandı.

Ajansspor'un haberine göre, geçmişte Ayhan Bermek'in başarı ile yaptığı bu görevi Rıdvan Dilmen'in olumlu baktığı iddia edildi.

Dilmen 2018'de TFF Başkanlığı'na aday olmayı düşündüğünü ifade etmişti. Futbolda birçok şeyin değişmesi gerektiğine parmak basan futbol yorumcusu, bu göreve talip olduğunu açıkça belirtmişti. Dilmen kısa süren Fenerbahçe teknik direktörlüğü macerasının ardından bir daha takım çalıştırmadı.

Rıdvan Dilmen uzun yıllardır NTV bünyesinde %100 Futbol programında yorumculuk yapıyor. Terim ile ani bir şekilde yolların ayrılmasının ardından gündeme; Şenol Güneş, Lucescu, Mehmet Özdilek, Abdullah Avcı ve Mustafa Denizli gibi önemli teknik adamlar geldi.

Haber Ara