Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

'Milletvekillerine oda yerine para' iddiasına yalanlama

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, 'TBMM Başkanlık Divanında, 'Milletvekillerine oda yerine para verileceğine' dair herhangi bir konu gündeme gelmemiş ve böyle bir karar çıkmamıştır' açıklamasını yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-18 18:20:28

'Milletvekillerine oda yerine para' iddiasına yalanlama


TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı bir gazetede 'Meclis'te oda yerine para' başlığı ile yayınlanan haberle ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada; bir gazetede yayımlanan haberde, Meclis'te 2019'da sayısı 600'e çıkacak olan milletvekilleri için yeterli sayıda oda bulunmadığı gerekçesiyle bazı senaryoların gündeme geldiği yönünde değerlendirme yapıldığı kaydedilirken şunlar dile getirildi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasama faaliyetlerinin en verimli şekilde gerçekleşmesini sağlamak için alınan tedbirler ve uygulamalar, senaryolara ya da kulislerden edinilen bilgilere dayanmamaktadır. TBMM'de, grubu bulunan her partiden üyelerle teşkil olunan Başkanlık Divanı vardır ve TBMM'yi ilgilendiren önemli hususlarda kararlar buradan çıkar. TBMM Başkanlık Divanı'nda, 'Milletvekillerine oda yerine para verileceğine' dair herhangi bir konu gündeme gelmemiş ve böyle bir karar çıkmamıştır."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara