Dolar

32,3464

Euro

35,1083

Altın

2.302,87

Bist

9.079,97

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-18 15:55:44

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor
Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, AK Parti Gümüşhane Milletvekili olan Kemalettin Aydın da mazbatasını aldı.

AK Parti'den üçüncü kez milletvekili seçilen Aydın, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, ilçe başkanları ve partililerle Gümüşhane Adliyesine geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı da olan Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Zafer Terzi, Aydın ve beraberindekileri makamında kabul ederek, Aydın'a mazbatasını verdi.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, milletin 13 yıldır AK Parti kadrolarına vekaletini birinci parti olarak verdiğini, AK Parti iktidarlarının her zaman hizmet iktidarları olduğunu vurgulayarak, "AK Parti, 2015 seçimlerine girerken de hizmete talip bir iktidar sözüyle yola çıkmıştır. AK Parti, Türkiye'nin her yerinde her dağın tepesinde temsil edilen bir partidir. Tek başına iktidar olmasa da iktidarın en büyük alternatifidir" dedi.

Aydın, millete hizmet sunmak için yola devam edeceklerini ifade ederek, "AK Parti'de her zaman söylediğimiz gibi, her şey Gümüşhane için her şey Türkiye için. 'Durmak yok, yola devam' mantığıyla bugünden itibaren yeni hizmet süreçlerine kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara